BO9DAN: '02 Honda Civic Type-R, Satin Silver

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    dinoc
    Senior Member

• dinoc
    replied
    Felicitări!

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    Am ajuns pana la urma in Austria sa imi fac si softul de catre http://www.doctronic.at/index_E.html

rezultatul final

tinand cont ca motorul este stock si avand doar bolt- on uri sunt foarte multumit de rezultat si de cum trage masina

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    @dinoc - trebuia sa-mi schimb bateria in aceasta primavara , plus ca are 7kg

215/45 R17 87Y F1 asym 2

ms Vlad de ajutor

Leave a comment:

• dinoc
    Senior Member

• dinoc
    replied
    De ce ai vrut mai exact aceasta baterie?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    am renuntat la ecu PRB , mutat K-pro in PRA , asa ca am comandat sonda corespunzatoare

mi-a venit si bateria

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    mi-a ajuns flexibilul , din pacate nu sta exact exact cum ar trebui dar si asa sunt foarte multumit de cum a iesit
    poate era mai simplu daca il aveam inainte sa fixez cutia de admisie dar asta e acum , si asa fixarea / fabricarea suportilor pentru cutie i-au scos peri albi prietenului care s-a ocupat de ea

am iesit azi -dimineata la o plimbare si masina se simte foarte bine , upgrade-urile isi fac treaba cum trebuie

in primavara urmeaza softul si .. mai vedem
    Last edited by bo9dan; 18-01-15, 09:15.

Leave a comment:

• retroid
    Senior Member

• retroid
    replied
    nu are nici o treaba. are gaura de scurgere. totusi eu il acopar la spalare cu jet deschis.

anul asta am facut un drum relativ lung cu masina pe o ploaie mai mult decat torentiala. am desfacut de curiozitate cotul sa vad daca e umed insa era perfect uscat.
    singura buba a airbox-ului e ca in timp se poate deforma in partea superioara din cauza caldurii....

Leave a comment:

• pushtiu
    replied
    Bogdan, in ultima poza se vede spatele la o dacia 1310. e cumva aceea cu turbo?

Leave a comment:

• dinoc
    Senior Member

• dinoc
    replied
    Foarte frumos.
    Valve cover made by Spoon sau painted ?
    Cum este cu Tegiwa intake vis a vis de apa (avand acel scoop acolo sus la parbriz) ?

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    mic update

Leave a comment:

• retroid
    Senior Member

• retroid
    replied
    si eu am vrut sa-l pun acolo, am avut de fapt mai multe rezervoare de frana insa am ales pana la urma alta locatie facand suportii aferenti.

am folosit burduf de pe tel. fata.

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    La ce burduf de telescop ai apelat ?

racordurile intre vasul de frana si pompa sunt complet amorsate, iar atata timp cat vasul are lichid de frana pompa isi trage lichidul din vas la fiecare apasare a pedalei si revine la lasarea libera a pedalei. Inlocuirea lichidului de frana s-a facut cu vasul deasuprea pompei ca nivel (dat jos de pe suport), furtunele avand cadere spre pompa. Dupa inlocuire lichid frana si aerisirea la toate cele patru roti incepand cu cea mai indepartata roata de pompa ( dreapta spate )si finalizand cu cea mai apropiata de pompa (stanga fata), s-a fixat vasul pe pozitie...furtunele ramanand complet amorsate .
    la o viitoare inlocuire de placute frana in momentul in care impingi pistonasele , nivelul lichidului din vas se ridica (racordurile fiind amorsate dinainte ), iar cand pedalezi pentru a apropia pistonasele pe noile placute pompa isi trage lichidul din vas ...atata timp cand racordurile sunt complet amorsate nu vor aparea surprize.

Leave a comment:

• retroid
    Senior Member

• retroid
    replied
    eu cotu-ul (partea flexibila) l-am facut dintr-un burduf de telescop.

(nu se vede bine din poze insa vezi ca vasul cu lichid de frana trebuie sa fie deasupra pompei de frana ca sa aiba "cadere".)

Leave a comment:

• bo9dan
    replied
    @retroid - ok , am sa mut IAT-ul , momentan sunt in cautare de cot .. de preferat cu portiune flexibila
    @takashy - multumesc

Leave a comment:

• Takashy_vtec18
    Member

• Takashy_vtec18
    replied
    Frumos proiect ! Felicitari !

Leave a comment:

Working...
X