If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu am stat degeaba peste iarna asa ca va povestesc: SHO a primit discuri Mtec din UK ,cauciucuri Toyo Sport T1 daca nu gresesc si minunatele Sparco exact ca ale lui Vladtns(sper ca nu se supara!)
Am pus cateva poze sa va delectati😎...munca nu a luat sfarsit dar astept sa se faca mai cald ca mi au inghetat oasele la montat discurile.
Enjoi pics!
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Civic EP3,Civic FN2
După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez
Hahahah. Am deschis topicul si ma gandeam cand dracu am facut pozele astea la masina ca nu imi aduc aminte. Nu e problema ca oricum le revopsesc in vreo 2 sapt. Le fac un alt bronz.
Nu am avut cantar o sa caut si eu pe net... peste 10 pare mult...chiar nu stiu ce sa zic. O sa fac diferenta cu cele stock de ep3 daca le aflu greutatea.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Civic EP3,Civic FN2
După ce ai gândit – hotărăşte-te, după ce te-ai hotărât – nu te mai gândi. proverb japonez
Pff ce am muscat o cu telescoapele Kayaba!! atentie cei care mai au indoieli:nu sant serioase telescoapele fabricate in Spania...nu au nici o legatura cu Japonia doar cu numele.Au cedat la 3000 km pe ambele parti pe fata, mai axact joc axial grav. Sant foarte suparat nu de bani ci de munca la suspensie.Nu curg doar bat rau...maine le demontez si va spun mai multe.Cred ca voi merge pe Tein din UK.
Ce nervi am
Civic EP3,Civic FN2
Pff ce am muscat o cu telescoapele Kayaba!! atentie cei care mai au indoieli:nu sant serioase telescoapele fabricate in Spania...nu au nici o legatura cu Japonia doar cu numele.Au cedat la 3000 km pe ambele parti pe fata, mai axact joc axial grav. Sant foarte suparat nu de bani ci de munca la suspensie.Nu curg doar bat rau...maine le demontez si va spun mai multe.Cred ca voi merge pe Tein din UK.
Ce nervi am
Nu prea e lumea fericită nici cu Tein pe afară.
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment