CRISSKRO: '00 Honda S2000, Pearl White (AP1)
Collapse
X
-
Discuri MTEC, si as fi vrut placute OEM. Dar cum firma de la care am comandat placute OEM, nu le avea, si s-a gandit ca 'ce conteaza ca nu avem, pune-i brembo', placute brembo. http://autopieseonline24.ro a facut asta, doar ca idee daca mai are careva chef sa comande ceva si sa ii vina altceva.
Leave a comment:
-
Nici pe fata, nici pe spate. Pe spate e mult mai usor cu dubluadeziv pt ca e dreapta suprafata. Pe fata, trebuie curbat putin numarul.
Am montat discurile si placutele fata, inca nu si-au facut complet rodajul (~250km, parca peste 350km zicea producatorul), dar categoric franeaza mai bine, sunt multumit pt street.
Leave a comment:
-
Nope... a fost pusa la vanzare din impuls. M-am decis sa o tin dupa cam 1 saptamana.Originally posted by Nobrain View PostSa nu zici ca ai dat-o! Da fac!?!
A trecut ceva vreme, sigur o sa uit chestii.
I-am reactivat airbagurile, refacut volanul oem, semi-slickuri noi all-around (tot 225 fata- 255 spate), i-am dat de capat si la problema initiala ca nu statea in ture la liber mai mult de 20s (evident, era o idiotenie - erau inversate sondele lambda in evacuare), ajustari supape, bujii noi oe acum 1 luna (ngk platinum), side strakes oe, eleron ap1, roata de rezerva dimensiuni mici originala, si alte trancanale (piulite countersunk pe la panourile fata, nuca type R rotunda etc).
Urmeaza sa schimb discurile si placutele (din nou, nu sunt multumit de franare dupa ce am pus semislickurile).
Poza de asta-vara. Si una de acum o luna, cu tot cu Daily-lancer

Last edited by crisskro; 18-04-17, 17:09.
Leave a comment:
-
E la vanzare, pret de iarna, 10500e
http://www.autovit.ro/honda-s-2000-C35461216.html
Leave a comment:
-
Eu ti-am sharuit poza pe Hondablog *pe pagina de Facebook* - stiu ca n-ai nimiiiiic impotriva
sa imi fie cu iertare, dar nu m-am putut abtine.
Leave a comment:
-
Thx, incerc
S-ar putea sa ajung la bucuresti, mai multe detalii la agatha
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Leave a comment:
-
pfffff I'm dying here .... prima oara credeam ca am gresit sectiunea, si am dat la sectiunea "poza zilei"
sa o tii la fel de frumoasa!
Leave a comment:

Leave a comment: