DEJAVU: '05 Honda S2000, Yellow
Collapse
X
-
Am pus anunt cu detalii la aria vanzari, nu a aparut inca, trebuie validat de un admin/moderator.
Leave a comment:
-
Un an nou incepe cu o decizie grea: O VAND....1 M-am gandit si tot gandit, asta e(a fost) . ADIO
Dau anuntul in sezon mort pentru un cabrio pentru a va putea face planuri pana la inceputul sezonului cald. Anuntul va sta exclusiv pe honda fan toata luna Ianuarie , dupa care probabil il voi promova si pe alte site-uri.
Datele de contact le gasiti in profilul meu.Last edited by DejaVu; 01-01-18, 19:50.
Leave a comment:
-
-
Curent de aer
Deoarece eram deranjat de curentul de aer ce se forma in habitaclu la peste 100km/h, decapotata, m-am interesat si citind pe alte forumuri dedicate S2000 am inceput manufacturarea unui deflector de aer(placa de plastic transparent dintre protectiile tetierelor) mai inalt.
Dupa mai multe incercari ratate(timp, nervi, bani) am reusit ceva care ma mullltumeste.
Cine doreste detalii, sfaturi, cu placere !Last edited by DejaVu; 06-07-13, 19:02.
Leave a comment:
-
Un film ce a luat maele premiu la Cannes(Pentru Imagine, coloana Sonora, Regie, Scenariu, tot,tot,tot), Oscarul si toate marile festivaluri, bucurandu-se de un binemeritat succes pe toate marile scene ale lumii !
Vizionare placuta !
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BeUGwGZVDyI
Astept pareri, comentarii !Last edited by DejaVu; 25-10-12, 00:02.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Originally posted by blondu View Post....pe cand nsx-ul ce il am acum....
Leave a comment:
-
Legat de S2000, in locul vostru m-as plange doar de ESP-ul ala care intr-o asemenea masina n-ar prea avea ce cauta.
Leave a comment:
-
la stilul meu de condus nu e nevoie sa trag de frana de mana in mers , iar TCS e esential pentru mine pe ploaie ca am ramas de cateva ori in rotunde intors invers conducand linistit
Leave a comment:
-
Originally posted by DejaVu View PostAm spus mai sus "stangaciile" acestei masini.
Te intreb :
- iti place ca oglinda stanga nu se deschide suficient si astfel iti "ofera" un generos unghi mort?
- iti place "protectia" la vant(decapotata), sublima dar inexistenta ?
- iti place pozitia anti ergonomica a franei de mana(departe in dreapta consolei si inclinata tot spre dreapta?
-iti place ca planul de schimbare a vitezelor e orientat spre dreapta(poza 2) in loc de stanga(poza 1),
-nu simti ca a fost proiectata pentru volan pe dreapta si superficial modificata pentru tari cu volan pe stanga ?
Pentru alte "justificari" citeste posturile mele de aici(nu sunt multe pagini)
Leave a comment:
-
All is in the detalis...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leave a comment:
Leave a comment: