DEJAVU: '05 Honda S2000, Yellow

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    ticker
    Administrator

• ticker
    replied
    Te salut! Nu am gasit anuntul tau.

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Am pus anunt cu detalii la aria vanzari, nu a aparut inca, trebuie validat de un admin/moderator.

Leave a comment:

• Fanatic
    Senior Member

• Fanatic
    replied
    Ne spui te rog un pret, km, etc?

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Un an nou incepe cu o decizie grea: O VAND....1 M-am gandit si tot gandit, asta e(a fost) . ADIO
    Dau anuntul in sezon mort pentru un cabrio pentru a va putea face planuri pana la inceputul sezonului cald. Anuntul va sta exclusiv pe honda fan toata luna Ianuarie , dupa care probabil il voi promova si pe alte site-uri.
    Datele de contact le gasiti in profilul meu.
    DejaVu
    Senior Member
    Last edited by DejaVu; 01-01-18, 19:50.

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Reload poza

Reancarc poza din postul anterior deoarece aceea e foarte mica si nu se mareste nici cand dai click pe ea. daca nici acum nu se vede suficient de mare poate vreun moderator priceput sa "fix it"
    Attached Files

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Curent de aer

Deoarece eram deranjat de curentul de aer ce se forma in habitaclu la peste 100km/h, decapotata, m-am interesat si citind pe alte forumuri dedicate S2000 am inceput manufacturarea unui deflector de aer(placa de plastic transparent dintre protectiile tetierelor) mai inalt.
    Dupa mai multe incercari ratate(timp, nervi, bani) am reusit ceva care ma mullltumeste.
    Cine doreste detalii, sfaturi, cu placere !
    Attached Files
    DejaVu
    Senior Member
    Last edited by DejaVu; 06-07-13, 19:02.

Leave a comment:

• DejaVu
    Senior Member

• DejaVu
    replied
    Un film ce a luat maele premiu la Cannes(Pentru Imagine, coloana Sonora, Regie, Scenariu, tot,tot,tot), Oscarul si toate marile festivaluri, bucurandu-se de un binemeritat succes pe toate marile scene ale lumii !
    Vizionare placuta !
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BeUGwGZVDyI
    Astept pareri, comentarii !
    DejaVu
    Senior Member
    Last edited by DejaVu; 25-10-12, 00:02.

Leave a comment:

• Den1GRator
    Senior Member

• Den1GRator
    replied
    Sau pentru cine nu mai are rabdare exista prezentarea aici:

http://www.hondatalk.ro/Thread-98-NSX

Leave a comment:

• blondu
    replied
    Originally posted by BlackMagic View Post
    Cum e posibil asa ceva? Exista un posesor de NSX activ pe forum, si noi nu ne bucuram de nici o prezentare a masinii?? Suntem pe HONDA-FAN !
    mai am cate una alta de facut la ea si dupa o prezint in conditii

Leave a comment:

• BlackMagic
    Senior Member

• BlackMagic
    replied
    Originally posted by blondu View Post
    ....pe cand nsx-ul ce il am acum....
    Cum e posibil asa ceva? Exista un posesor de NSX activ pe forum, si noi nu ne bucuram de nici o prezentare a masinii?? Suntem pe HONDA-FAN !

Leave a comment:

• hondatu
    Administrator

• hondatu
    replied
    Legat de S2000, in locul vostru m-as plange doar de ESP-ul ala care intr-o asemenea masina n-ar prea avea ce cauta.

Leave a comment:

• blondu
    replied
    la stilul meu de condus nu e nevoie sa trag de frana de mana in mers , iar TCS e esential pentru mine pe ploaie ca am ramas de cateva ori in rotunde intors invers conducand linistit

Leave a comment:

• Spoon
    Senior Member

• Spoon
    replied
    ...doar nu vrei sa tragi de frana de mana in mers...
    pai?

singuru lucru care ma deranjat la el era lipsa de TCS
    din nou, pai?

Leave a comment:

• blondu
    replied
    Originally posted by DejaVu View Post
    Am spus mai sus "stangaciile" acestei masini.
    Te intreb :
    - iti place ca oglinda stanga nu se deschide suficient si astfel iti "ofera" un generos unghi mort?
    - iti place "protectia" la vant(decapotata), sublima dar inexistenta ?
    - iti place pozitia anti ergonomica a franei de mana(departe in dreapta consolei si inclinata tot spre dreapta?
    -iti place ca planul de schimbare a vitezelor e orientat spre dreapta(poza 2) in loc de stanga(poza 1),
    -nu simti ca a fost proiectata pentru volan pe dreapta si superficial modificata pentru tari cu volan pe stanga ?
    Pentru alte "justificari" citeste posturile mele de aici(nu sunt multe pagini)
    sincer pe mine nu ma deranjat nici un lucru din care zici tu , poate eu sunt mai mic si pentru mine oglinda era suficient de deschisa, protectia la vant chiar nu ma deranja , problema era de la 150 in sus ,,, si la viteza aia chiar nu ma asteptam la alceva , frana de mana mi se pare super bine pusa in partea dreapta , doar nu vrei sa tragi de frana de mana in mers .,... acolo deranjeaza cel mai putin si la ce folos are e ok iar faza cu vitezele orientate invers eu nu am simtito , poate is eu mai cioban dar era ok , s2000-meu era din 2005 si singuru lucru care ma deranjat la el era lipsa de TCS lucru care nu il inteleg de ce a lipsit la anul ala pe cand nsx-ul ce il am acum e din 98 si are TCS

Leave a comment:

• BogdanHCT
    Senior Member

• BogdanHCT
    replied
    All is in the detalis...
    Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Leave a comment:

Working...
X