Salut , in sfarsit am ajuns sa pun si eu cateva poze cu masina mea , totul a inceput acum 2 ani , am fost nevoit sa-mi vand masina pe care o detineam atunci si cu diferenta ramasa a trebuit sa-mi iau altceva , am studiat posibilitatile aproape 2 luni pana cand un priten a inceput sa ma bata la cap cu japonezele , si uite asa am ajuns sa vad pe youtube filmulete cu prelude , vreau sa zic ca m-am indragostit pe loc si ca atare in aprox 10 zile deja aveam scoase vreo 10 variante de prelude(de cumparat). Nu stiu daca (desi sunt sigur ca ma insel) cunoasteti sentimentul pe care l-am avut cand cand m-am intors cu ea si deschideam geamul dimineata si vedeam masina la care ma gandisem cu o zi inainte, din pacate aproape 1 an a trebuit sa fac tot felul de improvizatii pt a circula cu ea , dar in final am reusit sa fac in asa fel incat sa platesc taxa auto si sa o inscriu , momentan am reusit sa fac aprox 50% din ce mi-am propus in ceea ce priveste masina dar cu siguranta nu pot sa ma opresc aici
asa ca sigur va voi tine la curent cu modificarile aduse.

Comment