Dupa doua Civic-uri a sosit timpul sa schimb clasa si cum de mult timp imi doream si un Prelude, solutia a fost simpla. Masina am luat-o de 2 zile si pot sa spun ca imi place foarte mult. Se prezinta destul de bine pentru varsta ei, nu pare sa fi fost abuzata. E complet stock in afara de un DVD 2DIN Pioneer. La exterior ar fi putin de lucru, interiorul e foarte ingrijit, iar mecanic in viitorul apropiat nu cred ca e nevoie de vreo interventie majora.
EP2-ul nu l-am vandut, a ramas in familie, il conduce frate-miu. Nu pot sa nu le compar, asa ca o voi face
. BB9 trage ceva mai bine, sta mai bine pe sosea parca, e mai conforabil si are materiale mai bune la interior. EP2 are volanul mai fain, farurile lumineaza mai bine, consuma mai putin si e mai spatios in spate.
Nu am facut poze deocamdata, urmeaza.
EP2-ul nu l-am vandut, a ramas in familie, il conduce frate-miu. Nu pot sa nu le compar, asa ca o voi face
. BB9 trage ceva mai bine, sta mai bine pe sosea parca, e mai conforabil si are materiale mai bune la interior. EP2 are volanul mai fain, farurile lumineaza mai bine, consuma mai putin si e mai spatios in spate.Nu am facut poze deocamdata, urmeaza.

). Posibil sa ma insel insa nu tin minte sa fi vazut pana acum un Prelude 5th gen in Iasi. Si modelele mai noi imi plac, in special CL-ul, dar cele din anii '90 raman preferatele mele.

Comment