TV13: '96 Honda Prelude 2.0 16v, Green
Collapse
X
-
Yo am JVC de 17 cm (2ways) in carcasele originale ale masinii.Au intrat foarte usor. Suna ok. desi nu am player performant sa stiu exact cat sunt de bune
Leave a comment:
-
sal.ms de info.abia acum am vazut.voi ce boxe aveti pe spate ca sunt barele alea 2 ce tin portbagajul si nu prea intra magneti mari acolo
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Bine ai venit si sa o stapanesti sanatos!!! Si eu stau prin zona (vreo 80 de km de tine) :d
Leave a comment:
-
pe ebay.de daca tot esti acolo.nu costa foarte mult daca -s folosite .
Leave a comment:
-
2.0 e da.limburg se numeste orasul.am uitat sa rectific ceva.in carte scrie culoare verde,dar e un fel de turcoaz...tre sa ii iau mascutele alea din fata de langa faruri.acum ma uitam sa vad de unde as putea sa le produc...
Leave a comment:
-
Frumoasa masina. E varianta 2.0? Ce oras e ala de la numere ca nu stiu
Leave a comment:
-
TV13: '96 Honda Prelude 2.0 16v, Green
Sal tuturor.si eu ca fiecare dupa indelungi cautari si cugetari,dupa ce am trecut prin variante gen opel astra,golf etc,mi-am adus aminte ca in liceu a avut un prieten o honda prelude.si tare frumoasa mai era.si m-am pus pe cautari...am gasit-o si ca sa vezi..e la fel de frumoasa...ii mai trebuiesc ei cate ceva,dar le facem in timp...si are cateva pe ea..gen toba remus,jante autec 17"..mie imi place de mor..Tags: None
Leave a comment: