EXCLUSSIVE: '94 Honda Prelude 2.0 16v, Matte Black
Collapse
X
-
cine poate sa imi spuna si mie unde este releul de incarcare ? pt ca am o problema mare mie imi baga 14.40 volti.....
-
S-o stapanesti sanatos, interesanta jucaria, distractie placuta....ca zapada da semne ca pleaca !!
Leave a comment:
-
De curand am bagat masina la vopsit o sa atasez niste poze cu ea
Leave a comment:
-
am rezolvat , ma ajutat 41 , sa imi cumpar oglinda , prin aceasta cale ii si multumesc foarte mult. Raman dator pe scurt:P
Leave a comment:
-
am nevoie de oglinda dreapta , doar sticla care ma poate indruma unde sa merg in arad sa imi iau , sau sa imi fac ?
Leave a comment:
-
probabil , oricum sunt foarte fericit cum e si asa. dar nu e negru mat , e negru lucios , doar ca a fost bruma pe ea
Leave a comment:
-
"CIP" se pune pe motoarele turbo din cate stiu, nu cred ca este real ceea ce ti-a spus vanzatorul.
Leave a comment:
-
dupa cum am spus , fostu proprietar asa mi-a spus , daca a mintit am mintit si eu.....
Leave a comment:
-
-
EXCLUSSIVE: '94 Honda Prelude 2.0 16v, Matte Black
Va salut sunt noul si fericitul posesor al unui hond prelude IV din 1994 , motor 2.0 16v din cate am inteles de la cumparator a fost modificat sistemul de injectie pe ea si cipuita...am toate actele de la modificarile aduse . Din cate am inteles are 250 cp. pe brif scrie 98 kw , momentan nu e inmatriculata dar sper sa o inmatriculez cat de curand.Tags: None
Leave a comment: