Va salut sunt noul si fericitul posesor al unui hond prelude IV din 1994 , motor 2.0 16v din cate am inteles de la cumparator a fost modificat sistemul de injectie pe ea si cipuita...am toate actele de la modificarile aduse . Din cate am inteles are 250 cp. pe brif scrie 98 kw , momentan nu e inmatriculata dar sper sa o inmatriculez cat de curand.
EXCLUSSIVE: '94 Honda Prelude 2.0 16v, Matte Black
Collapse
X
-
-
"CIP" se pune pe motoarele turbo din cate stiu, nu cred ca este real ceea ce ti-a spus vanzatorul.
Comment
-
Originally posted by eXcLuSSive View Post...am toate actele de la modificarile aduse . Din cate am inteles are 250 cp
pune o poza cu motorul
turbo nu are, nu se vede nici un intercooler sub bara aiaLast edited by Spoon; 14-12-11, 20:28.Jante si Anvelope --> www.gumebune.ro
'02 Stream - http://www.hondafan.ro/forum/showthr...-0-i-VTEC-Grey
Comment
-
S-o stapanesti sanatos, interesanta jucaria, distractie placuta....ca zapada da semne ca pleaca !!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
Comment