SAKERUT: ´93 Honda Prelude 2.2L VTEC, Phantom Black
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se poate inchide masina sa dat sa o stapaneasca santatos noul proprietar si eu noua masina care nu putea sa fie decat tot o honda si anume CTR fn2
-
Nu ma pot desparti de ea asa ca masina ramane la mine am sa pun poze noi cand ajung in tara
Leave a comment:
-
De vanzare 5000 euro fix,motivul pt care o vand este ca sint plecat din tara daca este cineva interesat sint in romania intre24/10 si 9/11 nu ma intereseaza variante pretu fix cu foarte multe piese de schimb masina nu are nici o problema doar parbriz fisurat revin cu poze cand ajung in romania.va multumesc
Leave a comment:
-
-
o sa i fac si o sedinta promit,masina are are 200 hp stock acuma nu stiu cat are ca are mai mult sau mai putin nu am puso pe nici un stand,iar consumu este de 14 la mers tare daca merg linistit poti sa scoti si 11
Leave a comment:
-
Frumoasa masina, frumoasa poveste! Cati hp are acum motorul? Consum 12-14zici? Mi-ar placea sa pui ceva poze clare, frumoase (nu cu tel mobil si miscate), interior exterior, motor, sa se vada ce ai lucrat la ea. Merita masina o sedinta foto serioasa!
Leave a comment:
-
ti-au venit mintile in cap ) foarte bn ca ai recuperato ca ai vazut ca nu se lasa codusa de straini :P cum o conduce altu cum se strik ...e bn ca e in mainile tale fa masina aia in continuare sa muste din asfalt asa cum ai facut si cand am fost eu in iasi sa ai parte de ea ca te reprezinta
Leave a comment:
-
pff bine ca ai luato inapoi,din punctul meu de vedere asta e cel mai frumos prelude din tara din toate care le stiu eu,era pacat de ea si de munca depusa si o gramada de bani care i-ai bagat in ea.prelude pt mine ramane cel mai frumos model de la honda dintre toate modelele cu pret accesibil.bafta in continuare
Leave a comment:
-
putina curatenie de primavara,am dat capacu jos de la motor si l am dus la vopsit,data galeria de admisie si clapeta jos si curatata
Leave a comment:
Leave a comment: