SAKERUT: ´93 Honda Prelude 2.2L VTEC, Phantom Black

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma bucur ca ai luat-o inapoi . Era pacat sa ramana la cineva care nu o apreciaza .
    Asa am zis si eu inainte de accidentu de anu trecut :"m-am obisnuit cu ea si chiar daca nu o mai am nu mor". Dar cand am ramas fara ea 2 luni nu mai eram om normal
    No signature

Comment

• asta-i virusul honda !!!!!!!!!!! eu inca plang dupa un pasat din 89 desi l-am dus eu pe ultimul drum .....o masina buna nu se uita niciodata !!!!!!!!!
      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/sparco78/

Comment

• Originally posted by sakerut View Post
        masina am vanduto acum 2 luni cu gandu ca tb sa plec din tara si uit de ea repede ,plecare nu a fost asa de repede dar ramane valabila cat de curand am sa plec,ma framanta gandu ca nu mai am prelude si mai ales ca nu sa dus la un cunoscator si un pasionat ,mam gandit la toate variantele sa pun motor de prelude pe accord si cutie manuala ca accordu avea motor de 2000 cu cutie automata frumoasa masina confortabila deosebita dar consuma de rupe 16L/100 fara nici o senzatie in fine,asa ca am mai vb cu omu care am facut schimb si lam batut la cap si am facut schimb inapoi ,am avut noroc ca sotia lui nu prea era de acord cu schimbu cu prelude ca nu avea loc in masina ca avea si un baietel mai mare .si asa am avut noroc si am luat prelude inapoi si iam dat omului accordu inapoi si ai multumesc ca ma inteles ,am pierdut niste bani la toata afacerea asta dar nu e o problema e bine ca am masina inapoi si nu va mai pleca niciodata de la mine doar radiata si duso la fier vechi peste vreo 30 de ani,am sa pun niste poze cu ea cat de curand dupa ce ai pun numerele inapoi,
        esti cu'capu!))))

adevarul e ca prelude este o masina....ma rog,ce ste este,ce va fi vom vedea!BTW:accordul ala coupe' nu imi placea neam!urat tata,urat de tot!si cat doamne sfinte consuma??16%?da ce avea 200cp?
        ex CL7 AT 2006
        CN1 Sport 2005
        KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

• da 16 consuma ,avea 147 cp,dar era automata
          Ex:CRX VT '91 / Ex:PRELUDE H22A '93 / Ex:CIVIC TYPE R FN2 '08 / EX: ACCORD CL7 '07
          Ex:S2000 AP1 '01 / Accord CN1'07 / CIVIC TYPE R FK2 '16

Comment

• bine ai revenit, sper sa nu te mai apuce prea curand ganduri necurate...
            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/calin81/
            H22A, EXEDY stage3 clutch, FIDANZA flywheel, AEM V2 induction kit, JAPSPEED exhaust, SPOON ECU chip, TEIN springs, BREMBO grooved discs, NGK Iridium, MAGNECOR KV85 COMPETITION wires, OBX short shifter, ROTA GRID RACING wheels, TOYO PROXES tyres

Comment

• doar atat am de zis:
              2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

• cateva poze pana da caldura
                Ex:CRX VT '91 / Ex:PRELUDE H22A '93 / Ex:CIVIC TYPE R FN2 '08 / EX: ACCORD CL7 '07

Comment

• putina curatenie de primavara,am dat capacu jos de la motor si l am dus la vopsit,data galeria de admisie si clapeta jos si curatata

Comment

• pff bine ca ai luato inapoi,din punctul meu de vedere asta e cel mai frumos prelude din tara din toate care le stiu eu,era pacat de ea si de munca depusa si o gramada de bani care i-ai bagat in ea.prelude pt mine ramane cel mai frumos model de la honda dintre toate modelele cu pret accesibil.bafta in continuare

Comment

• ti-au venit mintile in cap ) foarte bn ca ai recuperato ca ai vazut ca nu se lasa codusa de straini :P cum o conduce altu cum se strik ...e bn ca e in mainile tale fa masina aia in continuare sa muste din asfalt asa cum ai facut si cand am fost eu in iasi sa ai parte de ea ca te reprezinta

Comment

• Frumoasa masina, frumoasa poveste! Cati hp are acum motorul? Consum 12-14zici? Mi-ar placea sa pui ceva poze clare, frumoase (nu cu tel mobil si miscate), interior exterior, motor, sa se vada ce ai lucrat la ea. Merita masina o sedinta foto serioasa!

Comment

• ii facem si de-aia, stai sa se opreasca ploaia si sa iasa soarele
                          2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

• o sa i fac si o sedinta promit,masina are are 200 hp stock acuma nu stiu cat are ca are mai mult sau mai putin nu am puso pe nici un stand,iar consumu este de 14 la mers tare daca merg linistit poti sa scoti si 11

Comment

• am montat prelungirea pt bara fata urmeaza si poze mai clare si cu masina curata
                              Attached Files

Comment

• De vanzare 5000 euro fix,motivul pt care o vand este ca sint plecat din tara daca este cineva interesat sint in romania intre24/10 si 9/11 nu ma intereseaza variante pretu fix cu foarte multe piese de schimb masina nu are nici o problema doar parbriz fisurat revin cu poze cand ajung in romania.va multumesc

Comment

Working...
                                X