THEMENDACIOUS: '95 Honda Prelude 2.2L, Sebring Silver

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• THEMENDACIOUS: '95 Honda Prelude 2.2L, Sebring Silver

Asta e Honda mea ...
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 17-12-08, 11:18.
    sigpic

Sa il stapanesti sanatos

Ai trecut de la BMW la Honda?
    The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Comment

Bine-ai venit!
      Apasăăăăăl: 2008 Accord Coupe - San Marino Red - 190cp
      GPL:

Comment

Frumoasa masinuta...

O vinzi?
        '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Originally posted by Achim View Post
          Sa il stapanesti sanatos

Ai trecut de la BMW la Honda?
          Da , am schimbat multe masini pana acum ... dar in Honda ma refugiez cand vreau calitate si perfectiune.
          sigpic

Comment

Cum s-ar traduce nickname-ul tau ?

Comment

Originally posted by dinoc View Post
              Cum s-ar traduce nickname-ul tau ?
              Mincinosul ... are o poveste ciudata de acum 2 ani ...
              sigpic

Comment

sa o stapanesti sanatos mi-a placut ce ai scris " . dar in Honda ma refugiez cand vreau calitate si perfectiune. " ....si la cati mai multi km d'acum incolo
                I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

Daca nu ma insel tu ai punte cinematica directionala pe spate, nu? Cum se simte?
                  Supravirarea este cand se sperie pasagerii. Subvirarea este cand se sperie soferul!!!

La Multi KM, masinutza mea... Peste 245k km. and counting... Accord4 Quality Rules!

Comment

Originally posted by Accord4ever View Post
                    Daca nu ma insel tu ai punte cinematica directionala pe spate, nu? Cum se simte?
                    Foarte bine ! Ma ajuta mai ales la parcari si viraje la viteze mici ca la viteze mari se autoblocheaza ramanand directia pe fata .
                    sigpic

Comment

Schimba, te rog, culoarea scrisului din semnatura, e un albastru ciudat ( ce vad eu )
                      Filmulete cu masina nu ai ???
                      Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                      ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Originally posted by TheMendacious View Post
                        Da , am schimbat multe masini pana acum ... dar in Honda ma refugiez cand vreau calitate si perfectiune.
                        felicitari pt alegere... si acum m-ai facut curios cu nickname'ul

p.s.: filmuletul il mai ai?
                        The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Comment

felicitari pt alegere... si acum m-ai facut curios cu nickname'ul

p.s.: filmuletul il mai ai?
                          La care filmulet te referi ? ... sa fie la ce ma gandesc si eu ?
                          sigpic

Comment

s-ar putea din pacate era o intrebare retorica ... nici nu stiu dak imi doresc sa il vad

Comment

s-ar putea din pacate era o intrebare retorica ... nici nu stiu dak imi doresc sa il vad
                              Crede-ma ca e mai bine asa ...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X