Originally posted by EeK
View Post
GEORGE_PERICOL: `93 Honda Prelude 2.0, Sebring Silver Metallic (BB3)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
1 io dau scurt 2 in jur de 130 3 180 ca popa ii dau !! CU TOATA CA MA UIT RAR LA KILOMETRAJ doar in oras ma dau asa la ea si nu ajung la a 4 ca nu am unde :
Cam cate ture aveai in a 2-a la 130? Nu ca nu te-as crede.....in stare dar mi-e teama ca nu (te) suporta masina. Culoarea e intradevar excelenta.,,A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing" G.B.Shaw
Comment
-
Originally posted by gabrielb View Post1 io dau scurt 2 in jur de 130 3 180 ca popa ii dau !! CU TOATA CA MA UIT RAR LA KILOMETRAJ doar in oras ma dau asa la ea si nu ajung la a 4 ca nu am unde :
Cam cate ture aveai in a 2-a la 130? Nu ca nu te-as crede.....in stare dar mi-e teama ca nu (te) suporta masina. Culoarea e intradevar excelenta.
Comment
-
am facut un test cu un prieten,cand eu am 120 in bord el avea 110 cu rotiele astea pe 18".e posibil s imi fii aratat prea mult mie kilometraju nu stiu, dar eu cu a 2 aveam 130 am castigat 2 pariuri cu 2 prieteni care tot asa nu credeau !
Comment
-
Pai daca s-a schimbat diametrul total al rotii, atunci e logic ca tie, cu roti mai mici, sa-ti arate pe vitezometru mai mult, sau lui, cu roti mai mari sa-i arata mai putin. Acum depinde care este dimensiunea stock a jentilor, pentru ca pentru ea a fost calibrat vitezometrul."Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film
'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue
Comment
-
Comment