Sal..am un prelude 93 2.0 .... eu nu cred ca e o problema ca iti scade turatia asa mult pt ca la mine scade si la 200-300 dupa ce o scot din a 2 sau 3 si o las pe liber si sta asa pana plec de la semafor sau eu stiu unde ma aflu . problema ca se aprinde becu de la care banuiesc ca e asta din poza (daca o merge sa o pun ca nu reusesc deloc :P))) se aprinde si la mine doar cand ma dau la masina in viteza a treia peste 5 mii de ture! cu a 2 o duc si in 7500 si nu are nici pe dracu sau a 4 -5 viteza ci doar la a treia si nu stiu de ce ! am fost la un service si a zis ca e o problema pe care o pot afla doar sa o duc sa o pun pe tester sa citeasca ECU ala sau cum ii zice sa vada exact problema!
IAR ca nu trage masina sar putea sa fie si de la filtru de aer daca nu il ai pe al ei original ! eu am avut unu sport si mergea ca dracu masina ( ma rugam de ea nu mai tragae deloc ca cu al ei original! si l-am pus inapoi pe al ei !
IAR ca nu trage masina sar putea sa fie si de la filtru de aer daca nu il ai pe al ei original ! eu am avut unu sport si mergea ca dracu masina ( ma rugam de ea nu mai tragae deloc ca cu al ei original! si l-am pus inapoi pe al ei !
Comment