GEORGE_PERICOL: `93 Honda Prelude 2.0, Sebring Silver Metallic (BB3)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• GEORGE_PERICOL: `93 Honda Prelude 2.0, Sebring Silver Metallic (BB3)

Sal..am un prelude 93 2.0 .... eu nu cred ca e o problema ca iti scade turatia asa mult pt ca la mine scade si la 200-300 dupa ce o scot din a 2 sau 3 si o las pe liber si sta asa pana plec de la semafor sau eu stiu unde ma aflu . problema ca se aprinde becu de la care banuiesc ca e asta din poza (daca o merge sa o pun ca nu reusesc deloc :P))) se aprinde si la mine doar cand ma dau la masina in viteza a treia peste 5 mii de ture! cu a 2 o duc si in 7500 si nu are nici pe dracu sau a 4 -5 viteza ci doar la a treia si nu stiu de ce ! am fost la un service si a zis ca e o problema pe care o pot afla doar sa o duc sa o pun pe tester sa citeasca ECU ala sau cum ii zice sa vada exact problema!
    IAR ca nu trage masina sar putea sa fie si de la filtru de aer daca nu il ai pe al ei original ! eu am avut unu sport si mergea ca dracu masina ( ma rugam de ea nu mai tragae deloc ca cu al ei original! si l-am pus inapoi pe al ei !
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 29-01-10, 10:52.

Si poza:

ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 14-08-08, 22:47.

Comment

Asteptam poze si cu masina ta Ce culoare e?

Sa ai parte de ea!

Referitor la probleme ii las pe colegii mei cu Prelude sa iti raspunda
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

S-o stapanesti sanatos
        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Originally posted by KMR View Post
          S-o stapanesti sanatos
          sunt nou pe aici :P si inca imi mai prind nasu pe forumu asta ) de exemplu vroiam sa ii lu unu (nu mai stiu care ) ceva in legatura cu problemele lui la masina si vad ca am deschis alta pagina de forum :P)) ! in fine nu conteaza in curand pun si poze cu a mea ! DAR IMI MAI PRIN NASU IN ASTEA PE AICI ((( trebuie sa o iau usor ))

LU BIBI79 am vrut sa ii scriu ))
          cum modific sub nume 1.4 DSi 83 cp ala :P) ca nu gasesc pe nicaieri si nu mai pot de nervi
          George_pericol
          Junior Member
          1.4 i-DSi 83cp
          George_pericol
          Senior Member
          Last edited by George_pericol; 15-08-08, 00:54.

Comment

Originally posted by George_pericol View Post
            ...

LU BIBI79 am vrut sa ii scriu ))
            cum modific sub nume 1.4 DSi 83 cp ala :P) ca nu gasesc pe nicaieri si nu mai pot de nervi
            George_pericol
            Junior Member
            1.4 i-DSi 83cp
            nu mai incerca sa modifici "numele" , ca n-ai cum
            e legat de nr de posturi , n-are legatura cu masinutza ta
            '18 BMW X1 18xd
            '15 BMW i3 range extender
            ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Sunt vinovat! Eu ti-am mutat aici posturile. Mi se pareau oarecum independente de topicul lui BIBII, dar acum ai topicul tau, asa ca te-am impulsionat sa fii oficial pe forum (nu te recunoastem pana nu ai un topic la My Honda)

sigpic

Comment

tare faza asta cu schimbatul rank-ului!auzi,s-a si enervat omul!!!!

ok!!fii binevenit printre noi!poate daca ai citi regulamentul forumului si cele cate-va anunturi administrative ar fi tot ok!!nu e mustrare!:P

totusi o info poti sa iti dau:nu prea ai cum sa pui tetser pe prelude pt ca nu ai mufa la el prin service-uri!!!!
                am intrebat eu pt un prieten!
                ex CL7 AT 2006
                CN1 Sport 2005
                KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"

"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"

Comment

Originally posted by razvan p. View Post

ok!!fii binevenit printre noi!poate daca ai citi regulamentul forumului si cele cate-va anunturi administrative ar fi tot ok!!nu e mustrare!:P

totusi o info poti sa iti dau:nu prea ai cum sa pui tetser pe prelude pt ca nu ai mufa la el prin service-uri!!!!
                  Nu am citit regulamentu ! apropo am fost la asko si mi-au verificat masina cap coada cica si in afara de schimbat bucse si consumabile nu au gasit mai nimich... a luat note numai de 11 din 12 am inteles ca era maxim ! dar am uitat spun de abs ca sta becu aprins iar acum se aprinde si becu din poza de mai sus cand ma dau la ea in a 3-a doar atat!!! si am citit in cartea eu si am fost si la un service cu oameni cu experienta care mi-au zis sa ma duc sa imi citeasca pe computer masini sau cum ii zice sa im izica exact problema (asta imi zice si in cartea ei!!!! sa ma duc sa o pun pe nu stiu ce ca am uitat) Apropo am inteles ca a mea ar fii din japonia de la mama ei """CUM IMI DAU SEAMA ???"""
                  George_pericol
                  Senior Member
                  Last edited by George_pericol; 15-08-08, 12:22.

Comment

Originally posted by George_pericol View Post
                    ...Apropo am inteles ca a mea ar fii din japonia de la mama ei """CUM IMI DAU SEAMA ???"""
                    dupa VIN-Vehicle Identification Number
                    ...insa nu stiu unde il gasesti , in cazul Prelude-ului

alte info : http://hondafan.ro/modele.php?id=188
                    '18 BMW X1 18xd
                    ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

Originally posted by razvan p. View Post

Deci nu aveam o parere foarte buna de Honda pana sa imi iau acum vreo 5 luni preludele asta ! Ba mai mult ) cand si-a lua un prieten care are cont pe siteul asta (knup`s cam asa ceva) am zis ca honda nu e cine stie ce masina "are civicu din 2008"...oricum e masina de dama la cum arata ) si nu e doar parerea mea ci a multora ... oricum vrea sa o dea )) sa isi ia ceva mai impunator . ACum cand m-am documentat si eu putin despre ce stiu sa faca motoarele astea am ramas prost ! mai ales cand am vazut ce poate a mea , imi bat joc de toti pe drum vb aia (mai ales pe autostrada) DECI un motor de 2000 133 cai am inteles ca are (cine mi-a dat`o a zis ca are 160 cai dar nu cred ca nu am gasit motorare de 2.0 160 la prelude) sa traga in halu asta masina pana in 8 mii de ture "fara a-1-a" si sa ajunga la 220 si inca ceva adica 230 cred cat are pe bord asa repede ! 1 io dau scurt 2 in jur de 130 3 180 ca popa ii dau !! CU TOATA CA MA UIT RAR LA KILOMETRAJ doar in oras ma dau asa la ea si nu ajung la a 4 ca nu am unde :P) Civicu asta de 1.8 140 cai sau cat are din 2007-2008 nici nu mai poate dupa 200-210 plus ca nu trage din cat am vazut eu ! a mea la 170-180 daca o calc ...pai pana la 230 stau in scaun :P) acum 2 luni m-am alergat cu un a6 parca de 230 cai 3.0 cred ca TDI parca ! pe bucuresti pitesti si ma jucam cu el intre 150 si 220-230, na ca mai erau si alti si trebuia sa incetinim "" ASA M-am indragostit eu de honda )) prelude )) si nu am curaj sa imi pun Vtecu pe ea ca nu stiu ce as face ) probabil ma`ti vedea pe la stiri )) ca deobicei solicit la maxim orice masina !!! GATA V_AM SPUS SI CUM AM TRECUT LA HONDA ))) si de ce parerea am despre ea!!!
                      George_pericol
                      Senior Member
                      Last edited by George_pericol; 15-08-08, 12:53.

Comment

Si "DA" prieteni mi-au zis ca sunt nebun la capitolu VITEZA + ca tin in general la masini si bag ceva bani in ele! Am incercat sa pun poze dar nu merge sunt prea mari ori nu stiu care e problema !!! bine ca am reusit sa pun una la profil macar

Comment

...eventual, pt poze foloseste un image sharing : http://www.picoodle.com/
                          '18 BMW X1 18xd

Comment

Pt poze iti poti face cont la galeria noastra:

http://hondafan.etp.ro

sigpic

Comment

ASTA INCERCAM ...am pus 3 si ma doare capu ) o sa mai pun )

Comment

Working...
                              X