LILU: '88 Honda Prelude 2.0 M/T, Black
Collapse
X
-
A venit vremea sa ma despart de masina, in favoarea altor proiecte de mai mare interes pentru mine. Anuntul l-am postat aici:
https://hondafan.ro/forum/forum/mica...omobil-istoric
Leave a comment:
-
de la ultima postare s-a mai intamplate cateva lucruri!
am primit stopurile si semnalizarile reconditionate, am instalat inchiderea centralizata si am curatat luneta care avea bucati vechi de folie si am refoliat luneta si geamurile mici laterale.
recent am fost si la o adunare spontana din Iasi asa ca s-a lasat cu poze:
german characters
Leave a comment:
-
Achivement unlocked!
Am reusit sa inscriu masina ca vehicul istoric! Mai ramane sa ii reinnoiesc certificatul si apoi sa o scot de la impozit de la Anaf!
In timp ce hiberneaza am hotarat sa ii trimit stopurile si semnalizarile laterale si fata la reconditionat, la Wobsitorie, la capitala si i-am montat un alt set de faruri led, cu lupa de data aceasta, dar inca nu am reusit sa vad ce pattern au noaptea, dar ar trebui sa fie de bine.
In viitorul apropiat vreau sa ii pun inchidere centralizata si folie pe geamurile laterale si spate si apoi... astept vremea buna! Anul asta as vrea sa o vand, asa ca daca este cineva interesat, hit me up!
Leave a comment:
-
Originally posted by kinky_boy View Postfoarte frumoasa, e un diamant intre formele noiesapamentul ala nu e chiar de acolo, macar daca poti sa-l faci mai scurt s-ar integra mai bine in imaginea completa. cinste tie ca o intretii si ai investit in ea. nici o trotineta din astea noi nu mai are farmecul modelelor vechi
Leave a comment:
-
foarte frumoasa, e un diamant intre formele noiesapamentul ala nu e chiar de acolo, macar daca poti sa-l faci mai scurt s-ar integra mai bine in imaginea completa. cinste tie ca o intretii si ai investit in ea. nici o trotineta din astea noi nu mai are farmecul modelelor vechi
Leave a comment:
-
Hello world!
Au trecut doar 5 luni de cand nu am mai postat cevaasa ca era cam timpul sa o fac.
I-am montat suspensia bc racing, lip-urile de pe fata si de pe spate, i-am facut si un soi de detailing interior asupra caruia trebuie sa mai revin, am gasit si o trusa dedicata pentru scule, pentru portbagaj, pe care o cautam de mult si intre timp am vandut farurile led si pana cand voi primi comanda celor noi, le pastrez pe cele originale... ar mai fi multe probabil, dar it's enough for now10 Photos
Leave a comment:
-
Originally posted by kinky_boy View PostE deja joasa, daca o lasi prea mult ajungi sa lovesti cam orice diferenta de nivel, varf de rampa, speedbump etc ... am experimentat si nu e ok deloc... pe fata pare ceva spatiu mai mare, dar pasajele sunt destul de pline de pe acum zic eu.
Ai geometrie facuta? Pe spate rotile par sa aiba camber pozitiv sau e doar o iluzie optica datorita gumelor strech?
Leave a comment:
-
E deja joasa, daca o lasi prea mult ajungi sa lovesti cam orice diferenta de nivel, varf de rampa, speedbump etc ... am experimentat si nu e ok deloc... pe fata pare ceva spatiu mai mare, dar pasajele sunt destul de pline de pe acum zic eu.
Ai geometrie facuta? Pe spate rotile par sa aiba camber pozitiv sau e doar o iluzie optica datorita gumelor strech?
Leave a comment:
-
Originally posted by kinky_boy View Postfrumoasa batranica! o sa fie la fix un drop de 10-15 mm. farurile led o fac sa arate ca un robot hipnotizat, dar daca fac lumina aia e)
Leave a comment:
-
frumoasa batranica! o sa fie la fix un drop de 10-15 mm. farurile led o fac sa arate ca un robot hipnotizat, dar daca fac lumina aia e
Leave a comment:
-
long time no... post
am scos masinuta la aer si am reusit sa ii montez jantele impreuna cu un set decent de cauciucuri (tot noi si astea). am mai adaugat cateva detalii fine cum ar fi ventilul ascuns, metalic, la culoarea suruburilor jantelor si de asemenea un set de piulite negre, la fel, sa completeze look-ul jantelor.
meanwhile am pus mana si pe un kit nou nout de coilovere marca bc racing pe care am in plan sa le montez cand mai de curand.
intre timp i-am montat pozitiile americane si i-am facut legaturile necesare, am pus faruri led (si acolo treaba cu adaptori si conexiuni pentru pozitie si semnalizare) si am mai curatat-o pe ici colo ... ah, i-am schimbat si claxoanele
Leave a comment:
Leave a comment: