CHRISTIAN NITOIU: '07 Honda Jazz 1.4L i-DSI, CVT, Vivid Blue Pearl

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • CHRISTIAN NITOIU: '07 Honda Jazz 1.4L i-DSI, CVT, Vivid Blue Pearl

  Salut! Am urmatoarea problema la Honda mea, la drumuri lungi, cand ajung la vreun semafor motorul da sa moara. Evident asta sigur are ca si vinovat si bobinele originale, dar inainte sa le schimb as vrea sa testez asta, si anume faptul ca intre benzinarii, cand consum mult, si ajung sa o reumplu, am impresia ca rezervorul tine si o presiune negativa, suge aer cand scot busonul, si ma gandesc ca ar putea fi si o anumita gatuire de combustibil. Este normal sa fie asa? Nu cred ca are nici un fel de ventil functional la a mea, caci si cand sta face si presiune pozitiva. A mai intampinat cineva o astfel de problema? Este destul de deranjant, da ,sigur, voi schimba si bobinele ca ele sunt o problema cunoscuta, dar parca nu e normal sa mi se faca asa presiune in rezervor.

  Si inca o mica chestie pe care o am, dar care cred ca difera, am becul de airbag aprins, si am o vaga banuiala ca ar fi mufele de sub scaune, cum le pot verifica? Am fost la recall si mi au rezolvat ce era de rezolvat. Nu am tester OBD2 dar apreciez orice recomandare a unuia decent, sa zic pana in 350 de lei, caci am nevoie si de un asemenea produs.
  Multumesc anticipat !
  hondatu
  Administrator
  Last edited by hondatu; 11-10-20, 20:15.

 • #2
  Legat de presiunea negativa din rezervor, teoretic e normal sa se produca atunci cand sistemul de alimentare "suge" combustibilul de acolo.
  Dar, tot teoretic, ar trebui sa existe o supapa, undeva la gura de umplere sau pe buson, care sa echilibreze acea presiune, inclusiv cand exista variatii de temperatura, deci si de volum si de presiune.
  Asa ca iti sugerez sa cauti sa vcezi daca exista acea supapa si sa ii verifici functionalitatea.
  O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

  Comment


  • #3
   Salut
   ma voi uita, sa se opreasca ploaia doar.. multumesc frumos!
   hondatu
   Administrator
   Last edited by hondatu; 11-10-20, 20:15.

   Comment

   Working...
   X