Ieri seara i-am schimbat si 2 becuri care erau arse, unul la plafoniera din centrul masinii si altul la iluminarea numarului de inmatriculare pe spate.
Inca nu m-am incumetat sa-l schimb pe cel de la pozitia fata dreapta si am observat sa si iluminarea de la butonul de reglaj temperatura nu functioneaza. Trebuie sa caut un tutorial despre cum se da jos panoul de bord.
Intrebare pentru posesorii de cutii CVT >> treptele la cutie nu ar trebui sa fie ilumnate? Adica atunci cand schimb treapta nu ar trebui sa se vada aprinsa o lumina in dreptul ei ? Daca da...atunci la mine e ars becul respectiv, e bezna totala la schimbator acolo. Sa caut un tutorial si pentru aceasta operatiune de schimbare a becului.
Stiu ca-mi apare si in bord treapta de viteza in care sunt, insa logic si elegant mi se pare sa apara si in dreptul schimbatorului iluminarea, deoarece atunci cand fac manevre in spatii restranse, eu nu ma uit pe bord.
P.S. Am gasit niste jante de aliaj pe 14 inch, de pe o Honda CRX Del Sol, la un pret bunicel, dar trebuiesc reconditionate putin. Se potrivesc pe Jazz? Nu am jante si anvelope de vara. Sunt urate rau cele de tabla, macar vara sa arate si masina fain

Leave a comment: