FBOGDAN: '08 Honda Jazz 1.3 i-DSI CVT, Milano Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Update!
    Jazz-ul rosu a primit kituri reparatie etrieri fata, lichid nou de frana si placute noi Textar pe fata.
    Cost reconditionare etrieri + schimb placute fata 450 lei + un cico. Placutele le aveam eu cumpărate de demult.
    Daca cineva are nevoie sa reconditioneze etrieri, pot recomanda un domn priceput in zona Giulesti.
    Urmează ITP in cāteva zile.
    Era asa de frig afara, incat atunci cand am vrut sa-l scuip pe unul, i-am infipt un țurțure in gat!

Comment

• Update! ITP valabil, din păcate doar 1 an.
      Noxele au ieșit foarte bine atāt pe benzina cat si pe GPL.
      Era asa de frig afara, incat atunci cand am vrut sa-l scuip pe unul, i-am infipt un țurțure in gat!

Comment

• Deși īn luna Iulie anul curent s-a facut o reconditionare a etrierilor fata + placute noi Textar, pe la finalul lunii Septembrie a inceput sa se audă un scartait puternic din zona etrierilor față, atunci cānd frānez cu rotile virate.
        Totusi, pare că franeaza corect, pedala e consistentă și nu am sesizat vreo alta neregulă. Momentan nu am timpul necesar să o duc la doctor, mai aștept 1-2 luni, poate facem revizia + franele deodată.

Comment

Working...
        X