HR-V 1.5 AT second hand

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • HR-V 1.5 AT second hand

  Salutare,

  Sunt nou pe forum, pentru ca vreau sa achizitionez o Honda si in prezent sunt foarte tentat de HR-V. In prezent conduc un golf 6 7DSG benzina, si simt nevoie unei masini mai incapatoare si cu garda mai inalta. Luata de noua, HRV-ul are un pret cam maricel, asa ca m-am orientat la un SH de la dealer, cu reviziile si istoricul de service la ei.
  Masina este 1.5 i-VTEC Elegance AT cu garantie pana in August 2021, dar ma gandesc sa extind garantia inca 2 ani. Are 53.000 de km, data la buy back pt facelift.

  Voi sunteti multumiti de masina? Cuplul de 155Nm ma cam face sa fiu precaut. Cand conduc in afara Bucurestiului, merg mult pe E85, deloc agresiv, dar mai fac depasiri ocazionale si prudente. O sa o conducem si eu si sotia.

  Numai bine!

 • #2
  Conduc o HR-V 1,5 MT Executive '17, tot pe E85 spre Bucuresti si sunt foarte multumit.Anterior am condus aproape 10 ani o CR-V 2.0 i-VTEC gen. 2 faza 1 si pot afirma ca diferenta privind cuplul (192 Nm la 2.0) nu se face simtita,dat fiind si diferenta de greutate intre modele (1580 kg fata de 1241).In cazul tau,pot apare insatisfactii datorate comportamentului cutiilor-DSG versus CVT.
  Sper sa vii in clubul nostru:alegere inspirata !

  Comment

  Working...
  X