Bine v-am regăsit dragilor, de data asta intr-o alta secțiune. De doua săptămâni am om o noua Japo. A fost o nebunie pe repede-nainte. Un bun prieten m-a întrebat intr-o miercuri dacă nu vreau sa vând civicul. Dorindu-mi ca următoarea sa fie tot Honda(dupa 10 ani alături de civic, cam greu sa ma convingă cineva sa trec la alta marca) și tinând cont și de doleanţa soției, am pus o întrebare la Asko despre HRV. Aflu că mai sunt numai 2 disponibile și în momentul ăla am zis ori e albă ori e neagră(de fapt singurele culori disponibile). Totul s-a legat perfect și am reușit să primesc noua Japo marţea următoare, exact cu câteva ore de ora planificata pt plecarea în concediu. Și uite așa continua povestea H-urilor in familie. De atunci, ne comodăm, ne confruntam cu tehnologia, etc. Alta categorie, alt comportament etc, dar știam foarte bine ce am ales. Per total, mulțumit de achiziție. Mulțumesc Asko, în special lui Bogdan Martinescu. Urmează nebunia cu înscrierea pana la 31.08 ca altfel e deranj, din cauza mărețului normativ european. Singurul minus i l-as da ia faptul ca nu a venit cu politia pt portbagaj. Un accesoriu care costa vreo 1300 lei. Asa ca o sa primească pt început folie pe geamurile spate și luneta. Mult mai ieftin și util. Sa auzim de bine
Mickemaus: 18 Honda HR-V 1.5 i-VTEC M/T Elegance, White Orchid Pearl
Collapse
X
-
Mickemaus: 18 Honda HR-V 1.5 i-VTEC M/T Elegance, White Orchid Pearl
Tags: None
-
Bine ai revenit ! Sa o folosesti cu placere ! Asteptam poze si comentarii 1.8 vs 1.5 .Bafta!
PS. Noul model am citit ca vine cu 1.5l turbo dar probabil apare mai spre final de an .Last edited by botz; 15-08-18, 13:29.
-
Prima diferență între cele două motoare a fost ca asta un pic mai "cuminte", dar e singura la care ma opresc. Are cu 10 cai mai puțin și duce o caroserie mai grea dacă nu mă insel, alta aerodinamică. E alta categorie de mașină și se comportă diferit. Știam că din toamna vine faceliftul, cu același motor. Am primit și un discount.Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl
Comment
-
Am adunat in jur de 4500Km. Toate bune pana in prezent. la inceput de decembrie am facut un drum mai lung pana la Budapesta. Un model confortabil la drum lung, consum ok dupa parerea mea. Pentru iarna am ales Michelin Alpine 6. Fiind un model lansat anul acesta, au dot-ul de la sfarsitul lunii martie. Sa auzim de bine.Honda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl
Comment
-
Sunt curios daca posesorii acestui model au intampinat situatia in care masina nu face start stop chiar dupa un drum de 100+ Km, iar motivul indicat in bord pentru care nu face functia este bateria. Prima data am zis...na.....nu s-au aliniat planetele sa se realizeze functia, dar am observat ca s-a intamplat si a doua oara, cu acelasi motiv (indicatorul de baterie). Mi se pare ciudat, dar vom vedea....in rest, toate buneHonda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl
Comment
-
Dupa 3 ani si un pic si 42000 km in care ne-am bucurat reciproc de aceasta tovarasie, am hotarat sa fac pasul catre sora mai mare, hibrida. Imi facea cu ochiul de ceva vreme o varianta hidrida si comparand pretul la care va sosi HRV-ul hibrid anul viitor am luat in considerare achizitia unui CRV hibrid. Sectiunea se poate inchide si ne scriem la categoria respectiva. Sa auzim de bineHonda HRV 1.5 M/T, White Orchid Pearl
Comment
Comment