In sfarsit mult dorita masina Honda HR-V a ajuns in curtea noastra ...
in famailia noastra am mai avut 2 "utilaje" HONDA dar de enduro : XR 400 R si XR 125 R a nevestii ,iar datorita fiabilitatii pe parcursul a 3 ani am hotarat sa-i schimb masina nevestii din seat ibiza in HRV
DECI
sa ne prezentam : Honda HR-V 3 usi
An 1999
Km 208.000 la bord (cine stie cati o avea reali) dar asta nu ma intereseaza
Tara de provenienta : Austria
Prima impresie comparativ cu multe masini nemtesti detinute : e cu totul altceva
sa incepm cu plusurile
: - nu scutura pe drumuri rele
- geamuri , oglinzi electrice + rabatabile la buton(ceea ce am intalnit doar la masini nemtesti premium)
- interiorul foarte bine gandit ( toate parca sunt exact la locul lor asa cum mi-as fi dorit eu sa fie)
- pozitia de condus inalta
- farurile lumineaza pe timp de noapte foarte bine atat faza scurta cat si faza lunga
- motor foarte silentios
- compartimentul motor aerisit (nu foarte inghesuit ca si la gama vw -audi)
- cam atat am descoperit in 4 zile de cand e la mine
acum minusuri :
- scaunele nu se regleaza pe inaltime
- iluminatul in bord nu este uniform
- consola de pe usa soferului (cea cu butoanele de geamuri si oglinzi) nu este iluminata
- volan reglabil doar pe inaltime
- nu are inchiderea centralizata cu telecomanda( o voi rezolva cu o alarma Viper)
Acuma ce "probleme " am intampinat la ea : apa nu urca la "90" adica nu sta indicatorul la jumatate chiar si dupa 200 km rulati urca 1/3 , daca dau drumul la caldura baga bine, dar scade acul in bord aproape de minim
oare sa fie termostatul ? (ce ma sfatuiti sa iau original sau aftermarket?) oare de aici si consumul putin mai mare ca la alte msini de 1.6 l
stergatorul spate nu sta "lipit" de luneta deci nu sterge geamul
am sa atasez niste poze cu masina si poza cu acul de la apa dupa 300 km parcursi fara oprire
acum am de gand sa schimb asa : distributie , tot ce inseamna lichide ( apropo antigelul e albastru , are ceva daca pun g12 roz?) , bujii(de care?) si un termostat pt linistea mea + baterie noua
in famailia noastra am mai avut 2 "utilaje" HONDA dar de enduro : XR 400 R si XR 125 R a nevestii ,iar datorita fiabilitatii pe parcursul a 3 ani am hotarat sa-i schimb masina nevestii din seat ibiza in HRV
DECI
sa ne prezentam : Honda HR-V 3 usi
An 1999
Km 208.000 la bord (cine stie cati o avea reali) dar asta nu ma intereseaza
Tara de provenienta : Austria
Prima impresie comparativ cu multe masini nemtesti detinute : e cu totul altceva
sa incepm cu plusurile

- geamuri , oglinzi electrice + rabatabile la buton(ceea ce am intalnit doar la masini nemtesti premium)
- interiorul foarte bine gandit ( toate parca sunt exact la locul lor asa cum mi-as fi dorit eu sa fie)
- pozitia de condus inalta
- farurile lumineaza pe timp de noapte foarte bine atat faza scurta cat si faza lunga
- motor foarte silentios
- compartimentul motor aerisit (nu foarte inghesuit ca si la gama vw -audi)
- cam atat am descoperit in 4 zile de cand e la mine
acum minusuri :

- iluminatul in bord nu este uniform
- consola de pe usa soferului (cea cu butoanele de geamuri si oglinzi) nu este iluminata
- volan reglabil doar pe inaltime
- nu are inchiderea centralizata cu telecomanda( o voi rezolva cu o alarma Viper)
Acuma ce "probleme " am intampinat la ea : apa nu urca la "90" adica nu sta indicatorul la jumatate chiar si dupa 200 km rulati urca 1/3 , daca dau drumul la caldura baga bine, dar scade acul in bord aproape de minim

stergatorul spate nu sta "lipit" de luneta deci nu sterge geamul
am sa atasez niste poze cu masina si poza cu acul de la apa dupa 300 km parcursi fara oprire
acum am de gand sa schimb asa : distributie , tot ce inseamna lichide ( apropo antigelul e albastru , are ceva daca pun g12 roz?) , bujii(de care?) si un termostat pt linistea mea + baterie noua
Comment