DAN19811: '99 Honda HR-V 1.6 4X4, Milano Red

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DAN19811: '99 Honda HR-V 1.6 4X4, Milano Red

Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti, am 32 de ani si de 2 zille sunt proprietarul unui HR-V. Nu ma pot bucura in totalitate deoarece au expirat numerele de germania dar maine voi scoate numere rosii.
    Masina am achizitionat-o din bucuresti. motorul pare ok, grupul nu are scurgeri dar imi bate ceva pe spate persoana care mi-a vandut-o zice ca sunt bieletele antiruliu.
    Prima impresie imi place foarte mult, usor de condus, motorul foarte silentios, confortul este destul de ok pentru o masina din ´99.
    O sa revin si cu ceva poze.

Puteti sa imi recomadati si mie un ulei bunicel pentru motorul meu, un service bun in bucuresti pentru niste verificari?
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 11-11-13, 17:48.

Bun venit in randul nostru . Poti incerca Eneos , Ravenol , Motul , Fuchs Titan , Shell Helix , Gulf cu un raport calitate pret bun , mai sus poti opta la Redline , Amsoil , Fuchs pro S , Eneos sustina si alte. Ai manualul masinii? Acolo iti specifica si gradele de ulei si este mai ok.
    Pentru verifica nu stiu la ce te astepti dar poti face o vizita la dealerii Asko ori Carpati sau un service/mecanic bun pe care il sti pentru o constatare.
    Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

Nu am cartea masini,sa inteleg ca imi trebuie un 5w40?

Comment

Da , un 5w40 ca tot vine sezonul rece ar fi recomandat. Intra aprox 3,9 Litri . De consum sti ceva? Evita Mobil , Castrol si uleiurile de raft din supermarket daca ti la motor.

Comment

Felicitari pentru achizitie si la cat mai multi KM

Comment

Nu am facut consumul dar cred ca ia undeva la 10% in buc,azi am fost de am dat comanda de niste bielete antiruliu si bucse bara stabilizatoare ca imi batea pe spate.

Comment

Ma refeream la consumul de ulei

Comment

Saptamana asta fac schimbul si o sa tin o evidenta,cu uleiul vechi e la nivel.

Comment

Sa verifici des uleiul. S-o stapanesti sanatos!
                  I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                  My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                  '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                  '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                  '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                  EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                  EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                  EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                  EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                  EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                  EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

O sa tin cont de toate sfaturile voastre.
                    KMR, VALI,care e ideea cu uleiul mananca din fabrica sau va referiti sa nu imi manance mie ulei?

Comment

Nu, e un motor foarte gurmand in privinta uleiului, de asta zicem.
                      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Chiar acum citeam,deci e bine sa iau cu 1 litru mai mult sa il am in portbagaj ))

Comment

Ce tip de motor ai? vtec sau non-vtec? adica cel de 125 cp sau cel de 105 cp?

Comment

Cel de 105 cp

Comment

D16W1 este codul motorului tau ... din cunostintele mele problema majora sunt cuzinetii de la pistonul 1 (cel de langa distributie) problema este pusa din cauza piulitelor ce strang pistonul pe vibrochen. Foloseste ulei bun si fi cu ochii pe el. Da o cautare pe net sa vezi si alte particularitati ale motorului ( alte probleme nu cred ca sunt cu acest motor) ( vezi acest link http://www.hondasuv.com/members/forumdisplay.php?f=6.
                              Fiind un model mai rar pe la noi iti spun din problemele aparute la el. Cu orice motor honda din seria D poate fi inlocuit in caz de nevoie si la un pret acceptabil ( D16Y7/8 , D16Z6) si cu putere mai mare un pic.

Comment

Working...
                              X