KMR: '96 Honda CRX Del Sol 1.6 SiR, Motegi Edition, Cypress Green Pearl
Collapse
X
-
Multumim ! Inca nu e in mintile ei, are ECU de motor de 127 cai ( taie gazul la 7000, etc )
-
Deci... Gata swap-ul ( mai sunt mici detalii, acum merge cu ECU-ul de pe motorul anterior). Motivul: pe motorul anterior aveam Ecu OBD II, pe motorul actual OBD I. Ce sa zic, mult de munca, o groaza de chestii la care nu ne-am ( s-au ) gandit. Fara service-ul pus la dispozitie nu am fi reusit. Multumiri din suflet lui Bodo si SGM.MYKE
Am facut si ceva poze din timpul operatiunii, le voi urca la un moment dat.
L.E. Multumesc si celor care s-au gandit la noiLast edited by KMR; 31-10-11, 10:00.
Leave a comment:
-
Sper ca nu crezi ca voi munci eu prea mult. Eu voi face muuuulte fotografii
Leave a comment:
-
Multumesc! Vom face foarte multe fotografii de la operatiune si va voi da si detalii
Leave a comment:
-
Dupa o lipsa cam mare de pe forum, revin. Ce s-a schimbat intre timp: refacut motorul de pe masina ( consuma ulei ), cu piese originale Honda ( simeringuri de supapa, segmenti cota 0,etc ). Acum motorul este in perfecta stare ( nu consuma deloc ulei ), i-am facut schimbul de ulei, filtru ulei acum 50 km. I-am refacut si amortizoarele ( acum este stabila, linistita ), i-am schimbat finala cu una foarte zgomotoasa si i-am pus un CAI ( TSS Tuning ).
Intre timp, mi-am luat un Del Sol SIR din Anglia ( 83.000 mile are acum masina ) si, in week-end-ul asta, urmeaza swap-ul.
Asa ca, motorul de pe Del Sol ( D16Y8 ), impreuna cu cutie, planetare, ecu vor fi de vanzare in scurt timp ( dupa ce se face swap-ul ). Cand este totul gata, si motorul de vanzare, voi deschide un thread la rubrica dedicata vanzarilor.
Leave a comment:
-
Bai Kmr-ule, ai facut treaba frumoasa, pe cuvant,abia astept sa va ce urmeaza
Leave a comment:
-
KMR, cumva stai prin Pajura/Bucuresti Noi ? Mai mereu dau de tine pe Jiului(apropo misto masina)
Leave a comment:
-
Noaptea tarziu
Ar fi interesant un decor mai wow
Si sa fie prezenti mai multi delsolisti
Leave a comment:
-
Bineinteles ca da. Conditia ar fi sa avem lumina cat mai buna sau noaptea tarziu.
Leave a comment:
Leave a comment: