Direct din Timisoara, am supravietuit transeelor de pe Dealul Negru, am ajuns super obosit, drept urmare am mai dat vreo ora-doua ture prin oras
E nebunie curata masina asta! Pedalele de frana si acceleratie sunt asezate ideal pentru varf-calcai, muuult mai bine ca la FN1, acceleratia raspunde instantaneu, cursa cutiei este foarte precisa si scurta...fara ABS, fara ESP, ASR si alte acronime, adrenalina curata.
Am luat-o la 163.290km, dar motorul trage de zici ca abia a terminat rodajul. Si e neagra cum imi place mie, cu capota mat-perlat. Plus ca are tot istoricul de service, de la 0 km pana la vanzare - proprietara maniaca, exact pe gustul meu
Eu unul nu am identificat probleme (bine, becurile clar trebuiesc schimbate ca sunt chioare rau) interiorul e ca nou...cu mici retusuri si upgrade-uri o sa arate mai bine decat in prima tinerete.
Deci, am intrat si in familia "DelSol" si in familia "2xHonda" in acelasi timp
Poze maine/azi, poate reusesc sa o si spal.
Cel mai important lucru: Buzz, maaareee om
Foarte rar astfel de oameni pasionati si de incredere. Omule, mii de multumiri inca odata pentru o masina grozava! Tinem legatura.

Am luat-o la 163.290km, dar motorul trage de zici ca abia a terminat rodajul. Si e neagra cum imi place mie, cu capota mat-perlat. Plus ca are tot istoricul de service, de la 0 km pana la vanzare - proprietara maniaca, exact pe gustul meu

Deci, am intrat si in familia "DelSol" si in familia "2xHonda" in acelasi timp
Poze maine/azi, poate reusesc sa o si spal.
Cel mai important lucru: Buzz, maaareee om

Comment