If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Incearca si pe e-bay, pentru motorul tau daca nu ma insel gasesti kit complet de ambreiaj + volanta usurata la un pret destul de ok, in jur de 200$ + transport. Daca o sa cumperi ceva ieftin de aici, sa te astepti la performante pe masura, fara suparare.Daca te hotarasti pentru ambreiaj de pe e-bay, sa iti iei un stage 1 ca daca iei ceva mai tare,o sa faci gamba mare
Exedy ... nu stiu cine se plange de el.Mai degraba sa va fericit de XTD si alte firme care nu sunt prea populare.Numai bine
Am ramas la Aisin (kit complet) momentan, daca nu sunt multumit de el il schimb la vara cu un stage one clutch masters sau mugen. Vom vedea.
Sonda lambda de pe ebay 46$ Denso.
Multumesc de ajutor.
De asta am si pus poza,altfel nu ma credea mai nimeni NGK imi gasise baiatul la care am fost in jur de 170 ron.Exista doua explicatii pentru asta: ori sunt complet diferite sondele, ori ai mers la cel mai scump magazin
Scuze de off-topic : sonda arata impecabil cand am cumparat-o,nu avea nici o urma de murdarie pe ea,mufa era intacta.Oricum, pe mine ma interesa sa nu mai am check engine-ul aprins, calculatorul sa nu-mi mai arate eroare pentru sonda lamda si masina sa mearga mai ok, ceea ce s-a si intamplat.Restul e can-can
Ps: daca se uita cineva atent la cutia produsului, observa "locul de origine : EU"
Toyboy mi se pare ca si-a expus punctul de vedere cel mai ok.
Carlitos : puteai sa spui doar ca e contrafacut produsul, nu sa bati apropo-uri cu "EU-un oras in china la 70 km de shanghai"
Eu am pus si o poza cu ce am cumparat,mi-a convenit pretul si faptul ca la ora 17 am dat comanda si a doua zi la ora 9 sonda era ajunsa deja.Masina se comporta mai ok decat inainte,nu mai are nici o eroare, ultimele doua aspecte fiind cele mai importante, parerea mea
Comment