If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Problema mea nu e din pedala dar multumesc oricum.
Citeste mai atent next time.
evil talk :P
Baaaai am OCHI iei. Am pus xenoanele... pfoaaaa ce diferenta. Rulz
Trec sunetul "on hold" pana rezolv problema cu ambreiajul care mai nou a inceput sa patineze ca bonus la scartz scartz.
pai tocami asta e problema ca nu este numai de la pedala si asta in general la masinile cu ambreiaj hidraulic , de multe ori din cauza conditilor climatice si a caldurii din van-ul motor pistonasul de la sistemul hidraulic , ramane neuns
Vreau sa schimb tot kitul de ambreiaj am de ales intre Valeo si Aisin (japan/mai scump). A auzit cineva de Aisin? Se merita? Eu nu stiu nimic de ei.
Aisin face partile de frictiune pentru Toyota (daca nu ma insel)...
Valeo face partile de frictiune pentru Renault si altii iar ce gasesti in Romania este fabricat in Romania!
m-am uitat si eu pe forumuri din state sa vad ce abreiaje pun oamenii aia de pe acolo pe del sol si erau cativa care se plangeau de exedy. acum nu stiu ce sa zic. mai sunt fidanza, centerforce, clutchmasters, hks, etc etc. s-ar putea sa constati ca diferenta nu e chiar asa mare pe cat crezi acum ca ar putea fi
CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT NEW ??? HONDUTA: '08 - Civic 5D - FK2 140 CP EX: FOXY: '93 - CRX Del Sol - EH6 125 CP
Comment