Salut,
Dupa 15+ ani multumit de Accord 2.4 (pe care inca il detin si e in forma excelenta), am realizat ca folosesc mai mult masina pentru a cara chestii (multe) asa ca am trecut din octombrie 2023 pe un CRV 6th gen PHEV. Desi am mai testat o Tesla Y si un Volvo XC60, cu bordul de Honda eram deja familiar si CRV ul are cam de toate (mai putin masaj in scaune
).
Am instalat de la dealer carlig OEM pentru suport de biciclete in spate din cateva motive: nu mai e usor sa ajungi pe acoperis, aerodinamica, acoperis garaj, etc. As fi preferat unul retractabil cu buton, dar Honda e inca mass market si greu sa ceara 3k pe asa ceva in loc de jumate pe unul semidemontabil. Oricum bine ascuns cand nu-l folosesc. SIngura chestie e ca au scos senzorul de picior pentru deschidere portbagaj ca sa instaleze carligul, dar studiez cum as putea sa-l adaug din nou.
Imi plac suspensiile misterios adaptative de pe PHEV si masina se conduce f usor, poate prea usor, nu mai ai aceiasi implicare ca la Accord, dar pentru calatorii medii e f comfortabila. Pana si consumul e sub 6 de la un 8 pe Accord, asta la o masina de 2t in loc de 1.5t.
Dupa aproape un an de folosire moderata ma declar multumit, toate bine si frumoase, nu mai indoi portbagajul de la sarit pe el sa-l inchid
. SIngura chestie e cu beepurile de depasit limita de viteza, dar nu sunt singurul cu problema asta.
Curiozitati, intrebari, dati un semn.
Dupa 15+ ani multumit de Accord 2.4 (pe care inca il detin si e in forma excelenta), am realizat ca folosesc mai mult masina pentru a cara chestii (multe) asa ca am trecut din octombrie 2023 pe un CRV 6th gen PHEV. Desi am mai testat o Tesla Y si un Volvo XC60, cu bordul de Honda eram deja familiar si CRV ul are cam de toate (mai putin masaj in scaune
).Am instalat de la dealer carlig OEM pentru suport de biciclete in spate din cateva motive: nu mai e usor sa ajungi pe acoperis, aerodinamica, acoperis garaj, etc. As fi preferat unul retractabil cu buton, dar Honda e inca mass market si greu sa ceara 3k pe asa ceva in loc de jumate pe unul semidemontabil. Oricum bine ascuns cand nu-l folosesc. SIngura chestie e ca au scos senzorul de picior pentru deschidere portbagaj ca sa instaleze carligul, dar studiez cum as putea sa-l adaug din nou.
Imi plac suspensiile misterios adaptative de pe PHEV si masina se conduce f usor, poate prea usor, nu mai ai aceiasi implicare ca la Accord, dar pentru calatorii medii e f comfortabila. Pana si consumul e sub 6 de la un 8 pe Accord, asta la o masina de 2t in loc de 1.5t.
Dupa aproape un an de folosire moderata ma declar multumit, toate bine si frumoase, nu mai indoi portbagajul de la sarit pe el sa-l inchid
. SIngura chestie e cu beepurile de depasit limita de viteza, dar nu sunt singurul cu problema asta.Curiozitati, intrebari, dati un semn.

Comment