SKR: '20 Honda CR-V Hybrid 4WD Executive, Premium Crystal Red Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SKR: '20 Honda CR-V Hybrid 4WD Executive, Premium Crystal Red Metallic

Salutare! Dupa cum am scris in topicul celuilalt CR-V, ieri am schimbat benzinara pe un hybrid din 2020. Masina este noua, intrata in RO in Dec 2020 si practic ultima din lichidarea de stoc (sau cel putin asa mi s-a spus ).

Super faina, felicitari! Chiar azi am fost cu CR-Vul la revizie anuala si am vazut doar 2 modele in showroom: CR-V Hybrid si Jazz Hybrid. CR-Vul pare mult mai mare decat NX-ul meu, chiar daca conform numerelor nu este, in interior pare foarte aerisit si spatios.

Comment

Multumesc. Da, desi are aceleasi dimensiuni pare putin mai mare la interior (mai ales la locurile din spate), chiar comparat cu fostul CR-V. Are insa portbagajul mai mic, dar asta e din cauza bateriei care ocupa ceva spatiu acolo.

Comment

Sa fie intr-un ceas bun! Multi KM fericiti si maximă satisfactie la volan!
        Asteptam impresii, pareri, fotografii.
        Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
        Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
        Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Multumesc, asa sa fie!

E inca cam devreme pentru impresii, am facut vreo 130km pana acum. Astazi am ajuns pana la Ploiesti si inapoi, cu un consum mediu de 5,7l/100km. Sigur, nu am alergat-o si nu ma astept sa fie asta consumul in mod normal, dar chiar si asa este un consum mic. La CR-V’ul precedent am reusit un minim de 6,3l/100km pe un traseu din Otopeni pana la intrarea in Ploiesti (dar asta o singura data ).

CR-V’ul asta e clar peste precedentul, desi la dimensiuni e cam la fel, spatiul interior e clar mai mult (mai putin portbagajul). Pot sa spun ca e putin ciudat modul de functionare a sistemului hibrid, dar am inceput sa ma obisnuiesc, este mult mai comfortabil si silentios. Sotia a remarcat ca accelerarile sunt mult mai liniare comparat cu fostul CR-V. Testul suprem, copiii au dormit fara probleme astazi pe drum )

Nu am reusit sa fac sistemul media sa lucreze cu telefonul meu prin apple car play. Nu stiu daca o fi cablul de vina sau altceva. Mai explorez, daca e mai intreb la service cand ajung pe acolo.

Attached Files

Comment

Incercati mai multe cabluri. Eu sunt pe Android si m-au luat dracii, nu mergea si nu mergea, am schimbat cablul si acum e OK, merge Android Auto. Cu Apple nu le am
            Cu timpul va veti obisnui.
            Eu nu am gasit diferente de consum intre ECON si normal... o sa mai sap.
            Am fost zilele acestea pe niste ploi grozave... radarul merge si pe ploaie foarte bine.

Comment

Asta ma gandeam si eu, ca o fi de vina cablul. O sa cumpar unul nou si mai incerc. Este una din functiile pe care chiar vreau sa le folosesc, deci nu ma las pana nu-i dau de cap

Am prins si eu ieri ploaie pe drum si chiar ma gandeam ca o sa dea rateuri radarul insa nu, a mers foarte bine.

Insa lane keep assistul o cam duce prea pe dreapta si de multe ori ma punea sa preiau controlul. Nu stiu daca e de la marcaj, desi erau zone cu marcaj ok, sau nu-i place DN’ul. O mai testez pe autostrada, ce de test drive s-a tinut fara probleme dupa un tir pe autostrada vreme de cativa kilometri.

Culoarea…dupa 3 ani de practic lipsa grijii spalatului masinii pentru ca nu se vedea aproape deloc murdaria pe aia…eh cu asta se pare ca o sa am drumuri mai dese la spalatorie

Comment

Felicitari pentru achizitie si sa o conduci cu placere mereu!
                Este o masina reusita, familistilor axati pe confort le este imposibil sa nu observe avantaje la acest model. Eu sunt foarte des cu sotia si fetita pe drumuri si nu observam neajunsuri, dimpotriva.

In fine, modelul Executive e cireasa de pe tort, mie doar trapa imi lipseste Toate cele bune!

Comment

Multumesc! Da, executive a fost un bonus pt mine, initial incepusem cu calculele pt un elegance 2021. Eu nu sunt fan trapa, insa copiii sunt super incantati, abia reusesc sa-i conving ca trebuie inchisa cand e prea cald si am avea nevoie mai degraba de AC

Comment

Da, din pacate problema cu Car play atat de mult discutata si pe CRV owners club, o am si eu la CR-V'ul asta. Am incercat diferite cabluri si chiar am fost astazi si am cumparat un cablu nou, original, insa fara niciun efect. Nu reactioneaza de niciun fel unitatea masinii cand conectez cablul (in mufa dedicata), asta cu doua modele diferite de iphone (ca sa elimin si teoria ca ar avea telefonul meu ceva).

Am zis ca o fi unitatea defecta asa ca am incercat cu telefonul fiului meu care e pe android. A mers Android auto instant, fara absolut nicio problema.

Comment

Ce pacat. Of. la mine pe Android e super. imi pare rau. Nu stiu cum o sa faceti. In mod normal, e de mers la Service, Car Play este esential si nu puteti lasa asa lucrurile.

Comment

O sa merg si la service, dar nu special pt asta ca e cam departe. O las pentru cand o sa merg la verificarea de dupa 1-2k km si le semnalez si problema cu Car play desi pana atunci o sa merg in concediu si chiar speram sa nu mai folosec suportul de telefon de la masina veche aia e…sper macar sa aiba o rezolvare si sa nu ramana asa. Ma rog o iesire din situatie ar fi sa schimb telefonul dar nu e una viabila pt mine

Comment

Am rezolvat. Se pare ca daca nu e Siri activat, nu se conecteaza apple car play, ciudat din punctul meu de vedere dar treaba asta a rezolvat problema instant. Deci, daca mai e cineva in aceeasi situatie stiti ce aveti de facut

Comment

Felicitari pentru achizitie si la catmai multi km fara probleme!
                            HONDA. The finest from Japan. Since 1963.

Comment

Originally posted by hondatu View Post
                              Felicitari pentru achizitie si la catmai multi km fara probleme!
                              Multumesc!

Comment

Working...
                              X