Platinum White Pear este culoarea, model 2021.
Elegance 4x4 pentru ca atāta s-a putut.
Am deja 500 si ceva de km in 36 de ore (!)
Plăcerea de a o conduce este uluitoare, atat pot sa spun.
A venit cu 4 anvelope Dunlop SP Sport Maxx 050 pe care o sa le schimb cu cauciucuri run flat pentru ca nu am roata de rezerva.
O sa pun si camera video - una asa si asa dar cu obiectiv de 180 de grade, Garmin W66 - trebuie sa imi fac timp sa o montez.
Asa, la prima vedere, masina merge mai mult electric in oras si afara mai mult termic.
Oricum, este un imens pas fata de CR-V -ul clasic cu motor cu ardere interna.
O sa analizez mai mult si o sa pun si poze.
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa puneti aici.
Ce ma nelinisteste putin este ca are buton start stop si nu stiu cat de sigura este chestia, am tot citit materiale ca asta : https://heycar.co.uk/guides/what-is-keyless-theft
O să mai vad ce o să fac in directia asta.
AM setat totul in proportie de 90% singur, ca maimuța. Manualul e prost tradus sau chiar gresit pe alocuri. Noroc ca sunt hondari mai cu experiența și m-au ajutat.
Elegance 4x4 pentru ca atāta s-a putut.
Am deja 500 si ceva de km in 36 de ore (!)
Plăcerea de a o conduce este uluitoare, atat pot sa spun.
A venit cu 4 anvelope Dunlop SP Sport Maxx 050 pe care o sa le schimb cu cauciucuri run flat pentru ca nu am roata de rezerva.
O sa pun si camera video - una asa si asa dar cu obiectiv de 180 de grade, Garmin W66 - trebuie sa imi fac timp sa o montez.
Asa, la prima vedere, masina merge mai mult electric in oras si afara mai mult termic.
Oricum, este un imens pas fata de CR-V -ul clasic cu motor cu ardere interna.
O sa analizez mai mult si o sa pun si poze.
Daca aveti intrebari, nu ezitati sa puneti aici.
Ce ma nelinisteste putin este ca are buton start stop si nu stiu cat de sigura este chestia, am tot citit materiale ca asta : https://heycar.co.uk/guides/what-is-keyless-theft
O să mai vad ce o să fac in directia asta.
AM setat totul in proportie de 90% singur, ca maimuța. Manualul e prost tradus sau chiar gresit pe alocuri. Noroc ca sunt hondari mai cu experiența și m-au ajutat.
Comment