MMihai: '19 Honda CR-V 2.0 HYBRID I-MMD 4WD, Executive, Modern Steel Metallic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MMihai: '19 Honda CR-V 2.0 HYBRID I-MMD 4WD, Executive, Modern Steel Metallic

Pe scurt, am intrat si eu in club, dupa o foarte scurta asteptare - ~ 1 luna si 2 saptamani. Multumit de dealer, comunicarea a fost eficienta si s-au miscat foarte bine. Pret de lista, rabla si un discount minor.

As vrea sa zic ca a fost o alegere grea, dar eram hotarat. As fi cumparat-o si fara testdrive, dar dealer-ul a insistat .

Cateva pareri la rece:

1 - calitatea interiorului a progresat enorm fata de modelul anterior.
    2 - volanul e mai gros.
    3 - este exceptional sa nu ai schimbator de viteze gen maneta, e o risipa uriasa de spatiu.
    4 - suspensii mai moi, ruleaza mult mai bine.
    5 - Sensing merita banii, e cam 80% din ce mi-am dorit.
    6 - Are brakehold, nu stiu cum am trait fara.
    7 - in ziua cand am luat-o, pana la ora 11 se vandusera 3 hibride in fata mea, am stat la coada sa o preiau.
    8 - Recunoaste soferul dupa cheie, inclusiv memoreaza pozitia scaunelor pentru fiecare sofer.
    9 - Nu are optiune in meniu de zile pana la revizie sau de oil life!

Altele:
    1 - asigurari ceva mai scumpe, prima oferta de CASCO a fost aproape de 9000 lei.
    2 - accesorii Honda extrem de scumpe, cam dublu fata de Germania. Tot am luat convenience pack / tavita portbagaj / ornament
    3 - consum de 8.5 in Bucuresti.
    4 - Adaptive Cruise Control nu merge simultan cu Speed Limiter
    5 - Iluminarea de la pedale nu e atat de intensa pe cat as fi vrut.
    6 - imi lipseste display-ul de deasupra tabletei .

Urmeaza sa-i montez accesoriile si sa o inmatriculez. Nu am inca poze, dar sunt in plan.
    mmihai
    Senior Member
    Last edited by mmihai; 30-11-19, 10:06.

Felicitari si sa o stapanesti sanatos ! Asteptam pozele

Comment

Multi km fara probleme! Eu oscilez intre Rav4 hybrid si CRV hybrid.
      Ce versiune ai luat?
      Ce ai avut pe shortlist?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Comment

Mersi mult
        Ncu
        Senior Member
        Ncu
        Dragos Zota
        Member
        Dragos Zota

M-am uitat si la RAV4 hibrid, dar se livra in prea mult timp. Asa ca pe shortlist a ramas doar CRV

Ca dotari si dimensiuni, masinile mi s-au parut identice, RAV4 nu are trapa, CRV nu are sistem de camere panoramice. RAV4 are 20 cp in plus, dar un cuplu ceva mai mic. Cele doua masini sunt foarte asemenatoare, alegerea tine de circumstante as zice. Fiind obisnuit cu Honda, am ramas tot la o masina din marca.

Iata si o comparatie: https://www.youtube.com/watch?v=eGD9ZcXv5qs
        mmihai
        Senior Member
        Last edited by mmihai; 30-11-19, 10:13.

Comment

RAV 4 ultima echipare are trapa 🙂

Comment

e posibil, dar pe lista de preturi de la Toyota Romania eu nu am vazut sa existe (nici macar pe varianta de top vanduta in Ro - "luxury")
            mmihai
            Senior Member
            Last edited by mmihai; 30-11-19, 12:28.

Comment

Exista lucruri mai importante de luat in calcul decat echiparea.

https://youtu.be/VtQ24W_lamY
              Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

in Romania ne trebuie testul ursului, nu avem elani . Parerea mea ca nu e un test relevant, e amuzant totusi si da bine pe video. Oricum, orice hondar adevarat stie ca toyota e o masina desenata de contabili /s.

In alta ordine de idei, am pus cacuciucuri all - season - Michelin Cross Climate +, luate la un pret bun.

Din experienta proprie Michelin-urile se uzeaza repede. Nu mai suport sa depozitez si sa tot mut doua seturi de jante / cauciucuri, mai ales ca pe 18 sunt foarte grele, iar jantele Honda originale sunt si scumpe. Jante OEM nu mai servesc, am avut si m-am lecuit.

Sunt multumit de MCC, nu au rezistenta mare la rulare, franeaza bine pe ud. Sa le vedem si pe zapada.

Am avut inainte Vredestein Quatrac XL, foarte bune iarna (pe zapezile de Bucuresti), dar mi se parea ca au rezistenta mai mare la rulare decat cele de vara.
                mmihai
                Senior Member
                Last edited by mmihai; 30-11-19, 15:00.

Comment

Originally posted by Rumburak View Post

Eu o astept pe cea PHEV (incarcare la.priza) de 300 CP ce apare la anul cu autonomie de 60 km doar electric.
                  0-100 5.8 s

RAV4 Prime

https://youtu.be/4EIojIEPTv8

Comment

Am gasit si optiune de root pentru HU, e bine de stiut daca nu ma inteleg cu Android Auto. Pe CRV-ul anterior aveam si Waze + Youtube instalat direct in HU, era foarte practic.

Comment

Originally posted by Rumburak View Post

Dinamic CRV sta mai bine (desi YT reviews zice ca nu, deh, au mai multi bani de marketing) https://www.youtube.com/watch?v=j3qrCNR4U9A si https://www.youtube.com/watch?v=g5HkOuYjWA4
                      Honda CBR F4i
                      Honda Civic 1.8 Exec
                      Honda Jazz 1.4 M/T

Comment

ma ocup de inmatriculare. E o aglomeratie de nedescris - Bucuresti, sector 1. A trebuit sa merg in zile diferite la DITL si DRPCIV.

La DRPCIV Bucuresti se proceseaza cam 450 - 550 cazuri pe zi (azi de exemplu), normat fiind cam 8 minute de fiecare inmatriculare. Daca ar fi actele aranjate, dosarele puse in ordine, s-ar putea face lejer o inmatriculare in 3 - 4 minute, ma refer aici la cazuri simple.

Imi povestea cineva ca in Kuweit permisele de conducere se elibereaza dintr-un automat, bagi un cod (dat de la ghiseu) si il imprima pe loc. Laser frate!!!

Comment

Felicitari si sa o stapanesti sanatos!

Ti-ai facut programare online la DRPCIV?
                          '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

Mersi mult. Nu am facut online, ma programa prea tarziu, am rezolvat mergand direct. Am luat bon la ora 13 si m-am intors la 17, cand am intrat aproape direct. Ce sa faci, ne adaptam.

Comment

Da, cam 4 ore ma pasteau si pe mine cand am intarziat la programare - norocul meu ca m-a primit dna de la ghiseu si aia din spate au fost intelegatori. Aveam si totul pregatit, fara sa caut acte / bani etc.

Initial ajunsesem cu vreo 20 de minute mai devreme. Intrasem in parcare, facusem turul complet fara sa gasesc loc si a trebuit sa ies in bulevard. Obligatoriu dreapta, deci puteam sa intorc doar sub pod. Cautat loc de parcare fara succes si am ajuns iar de unde am plecat. Tot drumul de intoarcere a durat 25 de minute pentru ca... zona de nord.

Am parcat pe straduta cu bariera fix de langa sediul DRPCIV, cu spaga 5 lei la portar bineinteles.

Concluzia: Haterii ar zice ca traim intr-o tara de rahat. Dar statul roman se gandeste la viitor... as mai fi avut eu aceasta povestioara daca mergea totul lin? Ne ofera amintiri pe viata!
                              '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

Working...
                              X