Mașina e folosită in Romānia. Am dat 750 lei pe protecția ceramica, iti dau pe pm unde.
ADRIAN73: '19 Honda CR-V 1.5T CVT Elegance, Crystal Black Pearl
Collapse
X
-
Originally posted by bacu View PostEu fac protecție ceramica anual in Septembrie, īnainte de iarna, văd ca vopseaua s-a păstrat in stare aproape perfecta, in afara de zgārieturile datorate oamenilor, dar in rest mașina lucește mai ceva decāt cānd era nou nouță, nu sunt urme de matuire sau alte probleme cu vopseaua.
Comment
-
Felicitari pentru alegere si sa o conduci cu placere!
Si eu am aplicat protectie ceramica, iar pe dedesubt protectie anticoroziva. Gasesti poze la mine pe topic.
Inca nu am intrebat la dealer de garantie, dar ar fii ilogic sa pierzi garantia.
Intreaba maine, cand ridici masina, vezi daca primesti un raspuns pertinent.
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that. ― Robert Michaels MD - 2007 - Graduation Speaker
Comment
-
Originally posted by scarr View PostFelicitari pentru alegere si sa o conduci cu placere!
Si eu am aplicat protectie ceramica, iar pe dedesubt protectie anticoroziva. Gasesti poze la mine pe topic.
Inca nu am intrebat la dealer de garantie, dar ar fii ilogic sa pierzi garantia.
Intreaba maine, cand ridici masina, vezi daca primesti un raspuns pertinent.
Comment
-
Originally posted by adrian73 View Post
Multumesc, unde ai facut protectia?
Daca locuiesti in Bucuresti, sunt alti colegi pe forum care iti pot recomanda ateliere de detailing.
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that. ― Robert Michaels MD - 2007 - Graduation Speaker
Comment
-
-
Originally posted by Raptor21 View PostWow, ce misto e! Multi km cu placere si fara probleme! Cred ca la noapte dormi in ea š
am plecat din brasov cu un consum de 10.2 kmh si am ajuns cu 5.1kmh, cam 190km. Am mers bineinteles, normal( de incet), maxim 90...95kmh. Am vrut sa ma obisnuiesc cu ea si seafac un pic de rodaj, dar nu trebuie
in rest , incerc sa fac poze mai multe. Imi place si tapiteria de pe scaune si usi, nu este varianta full.
Comment
Comment