ADRIAN73: '19 Honda CR-V 1.5T CVT Elegance, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ADRIAN73: '19 Honda CR-V 1.5T CVT Elegance, Crystal Black Pearl

In curand voi fi posesor de crv 2019. Se merita sa fac o protectie ceramica cat mai repede? A facut cineva?
    ce cauciucuri de iarna folositi, recomandare pentru o achizitie.
    Ce recomandari/ sfaturi imi dati pentru inceput( prima saptamana, luna, etc)?

Felicitari si asteptare usoara! Ce motor, echipare?

Comment

Bun venit. Sa te poarte sanatos. Protectie ceramica n am facut dar ar fi bine sa pui folie pe faruri si capota. Este slaba vopseaua si lacul.
      Cauciucuri de iarna: vezi ce gasesti pe piata la preturi ok. Mergi pe premium: michelin, conti, dunlop etc

Comment

Originally posted by adrian73 View Post
        In curand voi fi posesor de crv 2019. Se merita sa fac o protectie ceramica cat mai repede? A facut cineva?
        ce cauciucuri de iarna folositi, recomandare pentru o achizitie.
        Ce recomandari/ sfaturi imi dati pentru inceput( prima saptamana, luna, etc)?
        Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Abia astept sa ne povestesti despre ea!

Comment

Originally posted by aurelian.paratu View Post
          Bun venit. Sa te poarte sanatos. Protectie ceramica n am facut dar ar fi bine sa pui folie pe faruri si capota. Este slaba vopseaua si lacul.
          Cauciucuri de iarna: vezi ce gasesti pe piata la preturi ok. Mergi pe premium: michelin, conti, dunlop etc
          Nu se pierde garantia daca pui folii sau protectie ceramica? Despre cauciucurile Continental ce parere ai?

Comment

Originally posted by SKR View Post
            Felicitari si asteptare usoara! Ce motor, echipare?
            Cel de acum, 1.5t, dar varianta fara 4x4 si automata!😔

Comment

Originally posted by aurelian.paratu View Post
              Folie, cred ca transparenta, pentru a fi pusa pe capota sau e vorba de geamuri si luneta!!!!, ar fi ok? Pe capota stiu, am si un civic din 2011, dar si pe faruri!!Recomandare pentru aceasta folie, in Bucuresti?
              adrian73
              Senior Member
              Last edited by adrian73; 03-10-19, 21:08.

Comment

Originally posted by Raptor21 View Post
                Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Abia astept sa ne povestesti despre ea!
                Incepand de sambata , de cand o iau, incerc sa povestesc cate ceva

Comment

Originally posted by Raptor21 View Post
                  Nu se pierde garantia daca pui folii sau protectie ceramica? Despre cauciucurile Continental ce parere ai?
                  Chiar, la asta nu m.am gandit, pentru protectie ceramica nu cred, poate pentru folie, dar sa ne spuna cineva care a pus!

Comment

Nu ai cum sa pierzi garantia pt folie. Eventual daca o dai jos si se constata ceva probleme la caroserie si incearca ei sa se eschiveze de la garantia aia anti-coroziune, dar sincer eu nu am auzit pe nimeni sa beneficieze vreodata de acea parte a garantiei

Comment

Ce garantie? Folia nu strica cu nimic. Din contra-o pui pt protectie. Iar daca e pusa bine nici nu se observa.
                      Conti sunt f bune si au rew-uri f bune.

Comment

Bun venit in club! Bravo pentru alegere!
                        eu m-as gandi la alarma si la dashcam... astea au fost la mine primele achizitii.
                        ea vine cred cu niste all weather... vedeti intai cum merg astea si apoi decideti.
                        Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                        Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                        Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Eu fac protecție ceramica anual in Septembrie, īnainte de iarna, văd ca vopseaua s-a păstrat in stare aproape perfecta, in afara de zgārieturile datorate oamenilor, dar in rest mașina lucește mai ceva decāt cānd era nou nouță, nu sunt urme de matuire sau alte probleme cu vopseaua.
                          2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
                          Ex:
                          2014 Honda Civic Executive
                          2011 Honda Civic GT

Comment

Vara vopseaua are cea mai mare nevoie de protectie, poate ar fi mai util sa muti din Sept. in Aprilie..

Comment

adrian 37
                              Junior Member
                              adrian 37 felicitari, sa o stapanesti sanatos!
                              bacu
                              Senior Member
                              bacu poti sa imi dai un PM unde o faci si cat costa? multumesc

EDIT: scuze
                              bacu
                              Senior Member
                              bacu , acum am vazut ca nu stai in RO
                              '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

Working...
                              X