BFLORIAN: '19 CR-V 2.0 Hybrid e-CVT Lifestyle, Modern Steel Metalic

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ploiestiul e la o altitudine de 160 m fata de Bucuresti care e pe undeva la 60-80 m, mai aveti si motoare diferite, 1,5l respectiv 2l, tractiuni si cutii diferite...

  Comment


  • Originally posted by Danielsportivu View Post
   Ploiestiul e la o altitudine de 160 m fata de Bucuresti care e pe undeva la 60-80 m, mai aveti si motoare diferite, 1,5l respectiv 2l, tractiuni si cutii diferite...
   Nu e suparare. Cum spuneam: eu aproape ca nu mai contez la condus atunci cand toate sistemele automate sunt activate

   Comment


   • Salutare tuturor,

    as vrea sa revin putin la discutia despre Stick usb si muzica. Posed un Accord din 2015, fara navigatie, problema mea este ca se intrerupe muzica la redare de pe usb. Usb formatat in FAT32, vreo 50 de melodii pe el, 8gb capacitate. Practic muzica se intrerupe ca si cum nu ar mai putea sa citeasca (gen bufferning....) insa nu continua de cand se intrerupe, melodia curge in continuare, air uneori dupa ce se intrerupe ii da si cu skip la urmataorea piesa. Se intampla asta la peste 50 din melodiile de pe usb. A mai patit cineva asta? de la ce sa fie? melodiile se incadreasa in caracteristicile suportate de sistem mentionate in manualul de utilizare. PLS help ca e destul de deranjant....(nu ascult manele ))))) Merci!!

    Comment


    • Dupa app 5000 de km masina imi place din ce in ce mai mult. Imi place directia precisa, cuplu serios la plecare, linistea din habitaclu si modul in care sistemele de protectie au grija de mine. Ieri am constatat ca nu pleca de pe loc daca usa soferului e deschisa. Ceea ce e bun si se adauga la restul sistemelor.

     Consumul este in limitele bunului simt: un 8% prin Bucuresti cu AC serios.

     Imi place ca AC merge bine si fara zgomot,

     Per total este masina cu care ma intelg cel mai bine din tot ce am incercat. De exemplu acum vin dupa o saptamina de Renault Talisman diesel automat - una din masinile premium de la Renault. Slabuta.

     Comment


     • Salut
      Nou venit, curios de masina &feedback.
      Cum se comporta in zilele reci, se incalzeste cat de cat motorul? Ma gandesc la predispozitia de a-l porni/opri automat (nu stiu daca e oprit doar daca ajunge la o minima temperatura optima).
      Bateriile nu se impaca cu frigul dar fiind vorba de un generatir la mijloc nu m-as gandi la prea multe probleme (strict legat de baterii)

      Comment


      • Mie mi se pare ca se incalzeste foarte repede motorul termic.

       Comment

       Working...
       X