AURELIAN.PARATU: “18 Honda CR-V 1.5T i-VTEC, echipare?, Premium Agate Brown Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe a mea nu o regasesc in lista. De la inceputul anului 2019

Comment

• A mea e din 03/2019, nu apare īn lista (poate pt ca e pt piata DE) insa la o verificare a VIN-ului pe site-ul oficial honda, apare pozitiv
      Concluzie: mai verificați și pe site Honda.

Comment

• Am verificat si pe site. Tot nu apare.

Comment

• nici hibrida mea nu a apare, productie pe final 2019. posibil sa fie afectate modele produse spre inceputul anului 2019, a mea e cu numar ...21.. si vad ca se opreste pe la ..20..

Comment

• Am sa revin cu noutati dupa ce schimba pompa. Pana acum, masina nu a dat semne de probleme legat de aceasta pompa.

Comment

• Originally posted by mmihai View Post
              nici hibrida mea nu a apare, productie pe final 2019. posibil sa fie afectate modele produse spre inceputul anului 2019, a mea e cu numar ...21.. si vad ca se opreste pe la ..20..
              A mea e fabricata in martie 2019 si a sosit ,,la Romania"( cu vaporul) in mai 2019 , pompa costa 384 lei cu TVA, le au in stoc, s-au aprovizionat bine,

Comment

• Ieri s a schimbat si la mine. Am dus masina la 8.30 si am ridicat o la 14. N am cerut detalii si nici nu prea m a interesat. Mie tb sa mi faca la masina exact ce cere Honda prin cartea de service. Daca crapa ceva, vreau sa beneficiez de garantie.
                in momentul de fata masina are 73000 km, aproximativ. S au mai efectuat 2 revizii. La ultima am cerut schimbarea bujiilor. Stiu ca in carte scrie la 120.000 km dar am vrut sa le schimb special. O bujie costa 400 ron. Oricum desi aveau doar 72500 km, erau afumate rau.
                La urmatoarea recizie schimb lichidul de frana. Face 2 ani masina.
                S au mai schimbat intre timp pe garantie:
                - cheie ( a sarit un buton-129 euro plus tva);
                - nuca schimbator viteze( s a rupt pielea de pe el)
                - ornament guri ventilatie spate (s a exfoliat). Aici nota 10 pt Honda Nord. S-au miscat exceptional.

S au mai schimbat la masina:
                - proiector fata;
                -parbriz fata. Cost total 2000 si ceva de euro.

Coafura inca rezista.....

Comment

• 2000 euro? Vai de capul meu!

vezi ca lichidul de frāna OEM de Honda se schimba după 8 ani, așa mi-au spus mie acum 1 luna la revizia de 3 ani.
                  2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
                  Ex:
                  2014 Honda Civic Executive
                  2011 Honda Civic GT

Comment

• Mi au zis ca tb schimbat. In noiembrie masina face doi ani. O sa verific sa vedem ce scrie in cartea service. Tot in carte uleiul la grup se schimba la 60.000 parca, eu l am schimbat din 30.000 in 30.000 pentru ca are pilitura.

Comment

• https://youtu.be/GXydrs3l_ek

Comment

• Bine v-am regasit.

Masina a ajuns la 120.000 km. Coafura inca rezista, cu mentenanta aferenta desigur.

Maine este programata o alta revizie in care avem mai multe schimbat.

Pana acum problemele cel mai des intalnite sunt:
                        - parbrizul este foarte slab. L-am schimbat de doua ori (2000 euro de fiecare data), si deja se preconizeaza a treia oara .......
                        - nuca de la schimbator se duce pielea naturala de pe ea. L-am schimbat odata si deja cere iar. Rugamintea este daca cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asa ceva;
                        - am din nou iar o vibratie in interior cand masina este turata ( data trecuta erau conductele de AC);
                        - acum cand merge AC se aud zgomote in instalatie (bolboroseli);
                        - ornamentul de plastic de la parbriz datorita caldurii se indeparteaza de parbriz ( cel de jos- cica ar fi o problema a CRV-ului)
                        - discurile si placutele fata tin cel mult 30000-35000 km. Spatele se duce spre 45000.
                        - momentan nu bate si nu troncane,

Comment

• Ce mai face masina?

Comment

• Nu cred ca mai stie! (a vandut masina)

Comment

• Foarte bine. cu toate cele descrise nu as fi tinut-o dupa 120 000 km. Eu ma gandesc sa o vand pe a mea dupa 35 000 km

Comment

Working...
                              X