Originally posted by aurelian.paratu
View Post
AURELIAN.PARATU: ´18 Honda CR-V 1.5T i-VTEC, echipare?, Premium Agate Brown Pearl
Collapse
X
-
Originally posted by closchkutza View Post
Oricum, nu conteaza, important este sa stii care era nivelul de baza. In cazul asta, ai ~3 mm in plus, probabil vreo 50ml de benzina, in total. Acceptabil daca masina s-a fatait mai mult prin oras.
Comment
-
-
La ce iarna a fost anul asta, nu poti da vina pe ea, clar motorul are o hiba, nu este normal sa ai benzina si antigel in ulei peste limitele admise, mai ales cand exploatarea masinii inseamna drum lung, extraurban. Deja analizele au iesit mai prost ca prima data si nimeni nu poate contesta asta, deci unele dintre motoarele astea sunt afectate si fara modificari, probabil ca nu o sa reziste prea mult. Honda trebuie sa faca ceva in sensul asta si trebuie sa vina in intampinarea clientilor cu o solutie, nu doar schimb de ulei.
Comment
-
Tocmai ca nu se va duce in garantie Pana se termina cu garantia o tine asa cu schimburi dese, si dupa aia s-au spalat pe maini.Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:35.
Comment
-
Originally posted by catalin rus View Postvorba romanului ... apa, paie si bataie cat mai tine , ca oricum se va duce motorul cat e in garantie si noul nu va mai avea aceste probleme. pacat
Comment
-
Eu vreau doar sa mi resolve masina…...CUM? Nu este problema mea. Honda trebuie sa gaseasca solutia.
Daca au gasit solutia pe modelul 2020 din SUA, trebuie sa ne spuna si vedem cum rezolvam. Cred ca din partea mea au gasit cea mai mare intelegere.
Si alte marci auto au avut probleme si le au rezolvat. Asa si aici. Sa recheme aceste masini si sa le resolve.
Si inca un lucru : daca doream sa se distruga aceasta masina mergeam cu ea asa, insa mereu am facut reviziile tocmai pentru a proteja masina.
Last edited by aurelian.paratu; 05-02-20, 16:50.
Comment
-
Pari o persoana foarte rabdatoare, dar cred ca ar trebui sa incepi de pe acum sa ceri sa iti schimbe motorul si daca nu primesti raspunsuri pozitive sa incepi demersurile legale (ANPC, tribunal etc) ... cum la noi procesele dureaza o vesnicie e bine sa incepi din timp. Oricum in situatia ta nu vad cum ai putea sa pierzi in problema asta, decat daca suntem intr-o tara bananiera ceea ce nu e neaparat exclus.Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:36.R 42659 - Milano Red Ep3
Comment
-
-
Ce inteleg eu din asta. Ca honda recunoaste clar ca motorul de 1.5t are o problema cu dilutia la viteze mici, distante scurte si temperaturi scazute pentru ca nu exista timp ca benzina bagata in ulei sa se evapore. Astfel se recunoaste o problema de design al motorului. Sa faci update de soft ca sa functioneze motorul mai turat si sa se incalzeasca mai repede este o solutie partiala. Honda e un renume. Eu am luat masina pt ca se cheama honda si egal fiabilitate. Faptul ca nu gasesc o solutie ce sa multumeasca consumatorul este prost pt imaginea ei. De cand am luat masina mi s-a creat o senzatie ca nu am facut alegerea buna, desi experienta cu masina este una pozitiva. Eu nu am motorul de 1.5t ci modelul hibrid. Dar e enervant cum se creaza incet incet o neincredere in masina si astfel oamenii sunt reticenti in a cumpara. Am 3 persoane care sunt foarte multumite si interesate de masina si ma intreaba daca sa cumpere. Ce sa le spun? Despre asta e vorba. Daca au ghinionul sa schimbe uleiul la 5000 km nu e ok.Last edited by Florin80; 05-02-20, 20:01.
Comment
-
nu trebuie sa se evapore din ulei ..... nu trebuie sa intre in ulei !!! benzina dizolva uleiul , ii mananca proprietatile indiferent de cantitatea care ajunge acolo ! cam ce ungere si ce strat protector ofera uleiul diluat ?!Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:38.
Comment
Comment