AURELIAN.PARATU: 18 Honda CR-V 1.5T i-VTEC, echipare?, Premium Agate Brown Pearl

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by aurelian.paratu View Post
  Care 6 revizii pe an? Am facut deja pe a saptea 14 luni de cand am masina.
  Aurel, in conditiile acestei noi dilutii, s-a mai aprins senzorul de nivel ulei ?

  Comment


  • Originally posted by closchkutza View Post

   Oricum, nu conteaza, important este sa stii care era nivelul de baza. In cazul asta, ai ~3 mm in plus, probabil vreo 50ml de benzina, in total. Acceptabil daca masina s-a fatait mai mult prin oras.
   Fac cam 40% oras, restul afara de aici si range-ul foarte bun de 12k km constant afisat pana la urmatorul schimb. Iar oras e de fapt sat la periferie Timisoara de unde vin lansat cu 90km/h o bucata buna de 6, 7 km dupa care trafic normal restul de 3 km pana la birou.

   Comment


   • Originally posted by Co5min View Post

    Aurel, in conditiile acestei noi dilutii, s-a mai aprins senzorul de nivel ulei ?
    Da. S-a aprins. Masina are sensor de nivel ulei, ( nivel ridicat ulei) si nu calitate ulei. Tocmai si de aceea nu ramane stocata nicio eroare dupa repornirea masinii.

    Comment


    • La ce iarna a fost anul asta, nu poti da vina pe ea, clar motorul are o hiba, nu este normal sa ai benzina si antigel in ulei peste limitele admise, mai ales cand exploatarea masinii inseamna drum lung, extraurban. Deja analizele au iesit mai prost ca prima data si nimeni nu poate contesta asta, deci unele dintre motoarele astea sunt afectate si fara modificari, probabil ca nu o sa reziste prea mult. Honda trebuie sa faca ceva in sensul asta si trebuie sa vina in intampinarea clientilor cu o solutie, nu doar schimb de ulei.

     Comment


     • Antigel nu are voie deloc sa ajunga in ulei. Aia e deja problema grava....
      Pacat ca nu exista si la noi o lege cum e in State asa numita Lemon law, cu care ai putea sa-ti recuperezi banii pe masina sau sa primesti alta in loc,

      Comment


      • vorba romanului ... apa, paie si bataie cat mai tine , ca oricum se va duce motorul cat e in garantie si noul nu va mai avea aceste probleme. pacat

       Comment


       • Tocmai ca nu se va duce in garantie Pana se termina cu garantia o tine asa cu schimburi dese, si dupa aia s-au spalat pe maini.
        hondatu
        Administrator
        Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:35.

        Comment


        • Originally posted by catalin rus View Post
         vorba romanului ... apa, paie si bataie cat mai tine , ca oricum se va duce motorul cat e in garantie si noul nu va mai avea aceste probleme. pacat
         La Aurelian e posibil sa pice in garantie, dar ce fac restul care nu fac atatia km in 14 ani, ci doar 10000-15000? si le pica motorul dupa cei 5 ani si oamenii nu mai au garantie? O iei, o duci in reprezentanta si ii dai foc? sau cum se procedeaza? sigur, aici vorbesc la modul in care intre timp nu o rezolva cumva problema.

         Comment


         • Eu vreau doar sa mi resolve masina…...CUM? Nu este problema mea. Honda trebuie sa gaseasca solutia.
          Daca au gasit solutia pe modelul 2020 din SUA, trebuie sa ne spuna si vedem cum rezolvam. Cred ca din partea mea au gasit cea mai mare intelegere.

          Si alte marci auto au avut probleme si le au rezolvat. Asa si aici. Sa recheme aceste masini si sa le resolve.

          Si inca un lucru : daca doream sa se distruga aceasta masina mergeam cu ea asa, insa mereu am facut reviziile tocmai pentru a proteja masina.
          aurelian.paratu
          Senior Member
          Last edited by aurelian.paratu; 05-02-20, 16:50.

          Comment


          • Originally posted by BV26CAT View Post

           Tocmai ca nu se va duce in garantie Pana se termina cu garantia o tine asa cu schimburi dese, si dupa aia s-au spalat pe maini.
           fiecare intelege ce vrea si ......face ce trebuie !

           Comment


           • aurelian.paratu
            Senior Member
            aurelian.paratu e clar ca masina ta are nevoie de un motor nou si cel existent trebuie preluat de Honda si verificat/testat sa vada pe unde au gresit.
            Pari o persoana foarte rabdatoare, dar cred ca ar trebui sa incepi de pe acum sa ceri sa iti schimbe motorul si daca nu primesti raspunsuri pozitive sa incepi demersurile legale (ANPC, tribunal etc) ... cum la noi procesele dureaza o vesnicie e bine sa incepi din timp. Oricum in situatia ta nu vad cum ai putea sa pierzi in problema asta, decat daca suntem intr-o tara bananiera ceea ce nu e neaparat exclus.
            hondatu
            Administrator
            Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:36.
            R 42659 - Milano Red Ep3

            Comment


            • Si alte probleme si procese. https://carbuzz.com/news/angry-honda...gXmldCpcvQH4-s

             Comment


             • Subtire @Florin80:
              Attached Files
              hondatu
              Administrator
              Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:37.

              Comment


              • Ce inteleg eu din asta. Ca honda recunoaste clar ca motorul de 1.5t are o problema cu dilutia la viteze mici, distante scurte si temperaturi scazute pentru ca nu exista timp ca benzina bagata in ulei sa se evapore. Astfel se recunoaste o problema de design al motorului. Sa faci update de soft ca sa functioneze motorul mai turat si sa se incalzeasca mai repede este o solutie partiala. Honda e un renume. Eu am luat masina pt ca se cheama honda si egal fiabilitate. Faptul ca nu gasesc o solutie ce sa multumeasca consumatorul este prost pt imaginea ei. De cand am luat masina mi s-a creat o senzatie ca nu am facut alegerea buna, desi experienta cu masina este una pozitiva. Eu nu am motorul de 1.5t ci modelul hibrid. Dar e enervant cum se creaza incet incet o neincredere in masina si astfel oamenii sunt reticenti in a cumpara. Am 3 persoane care sunt foarte multumite si interesate de masina si ma intreaba daca sa cumpere. Ce sa le spun? Despre asta e vorba. Daca au ghinionul sa schimbe uleiul la 5000 km nu e ok.
               Florin80
               Senior Member
               Last edited by Florin80; 05-02-20, 20:01.

               Comment


               • nu trebuie sa se evapore din ulei ..... nu trebuie sa intre in ulei !!! benzina dizolva uleiul , ii mananca proprietatile indiferent de cantitatea care ajunge acolo ! cam ce ungere si ce strat protector ofera uleiul diluat ?!
                hondatu
                Administrator
                Last edited by hondatu; 22-02-21, 18:38.

                Comment

                Working...
                X