AURELIAN.PARATU: “18 Honda CR-V 1.5T i-VTEC, echipare?, Premium Agate Brown Pearl
Collapse
X
-
Masina a ajuns la 61.000 km. S-a mai efectuat o revizie. Revizia s-a facut la 8000 km. S-au schimbat ulei, filtre, ulei grup spate, discuri si placate spate. Toata distractia = 2900 ron.
La urmatoarea revizie voi schimba si bujiile.
Coafura momentan rezista.
Leave a comment:
-
ce telefon ai? Nici la mine nu a mers cu S8. Dupa ce am trecut la S10 a mers. S8 se conecta doar bluetooth.
La S 10 am descarcat android auto in telefon. Atentie android auto nu din Magazin Play ci de pe google.
android auto apk. Apoi mergi undeva unde ai wireless si l activezi pe unitatea media
apoi faci conexiunea cu telefonul
Leave a comment:
-
Pai da īn meniul din spate dar eu nici măcar telefonul nu īl pot conecta prin USB și nu știu de ce
Leave a comment:
-
salut.
nu merge sa instalezi aplicatii pe unitatea media. Atentie : chiar daca vei reusi ceva, memoria este foarte mica si se va misca foarte greu.
Vezi pe youtube ca cei din SUA au intrat in meniul din spate si au reusit sa puna ceva aplicatii, dar nu stiu daca merge si pt Europa.
Leave a comment:
-
Salutare! Am și eu un civic 2018. Cum reușesc sa instalez aplicații pe tableta... Care sunt pașii?
Leave a comment:
-
Originally posted by Co5min View PostAvem reducere de la honda la schimb ulei și filtru ulei, totul la 350 RON. Valabil la motoarele 1.5T. Deci se gāndesc la binele nostru.
Leave a comment:
-
Eram ironic dar strict īn ceea ce ma privește, am 8k km de la schimb cu 4.5k km rămași. 60% afara, 40% oraș.
Nivel ulei la cald verificat acum este la nitul de peste linia maxim și are un ușor miros benzina dacă chiar lipesc nasul de joja.
Deci diluție minora, īn limita, iar regimul de condus īmi permit sa ating 12k km īntre schimburi.
Leave a comment:
-
Nu este asta o solutie. Eu unul nu am timp de a duce masina din 4 in 4 luni la service. Vorbim de Honda. Una dintre cele mai fiabile firme. Pacat ca se intampla lucrurile acestea. Interval de service foarte scurt
Leave a comment:
-
Avem reducere de la honda la schimb ulei și filtru ulei, totul la 350 RON. Valabil la motoarele 1.5T. Deci se gāndesc la binele nostru.
Leave a comment:
-
Da, dar macar toyota le schimba, pe cand aici Honda cauta diverse superfugii si arunca vina pe proprietari.
Totusi sa nu amestecam lucrurile.Last edited by aurelian.paratu; 16-02-20, 11:47.
Leave a comment:
-
Apropo de probleme cu motoarele la masini noi. Deci se poate si mai rau decat dilutia uleiului de la honda
https://www.consumerreports.org/car-...camry-rav4-es/
Leave a comment:
Leave a comment: