CHIPSON: '13 Honda CR-V 2.2 i-DTEC A/T 4WD Executive, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cu intarziere iti zic si eu sa te bucuri cati mai multi km si fara incidente de masina

Comment

Mr. Boris dvs nu serviti cu noi o maslina si o bere pe 23 ....la Caru cu Berică...???

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
      Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

mersi, boris. nu se mai baga cu noi de cand si-a vandut crv-ul....
        civic 2.2 5D FK3
        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

incerc sa ma bag si eu...desi...ce masini sunt CRV-urile astea!?. urmaresc thread-ul dedicat si va confirm cand faceti rezervarea. imi este dor de un ciolan pe varza, desi locatia este f zgomotoasa

Comment

Inainte....ca sa stiu cate locuri rezerv. Cel tarziu miercuri seara ..sa pot face joi rezervarea.

Sent from my iPhone4 Vtec using Tapatalk
            Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....

Comment

da, da. am inteles

Comment

Salutare, erai cumva azi dimineata la sensul giratoriu din Stefanestii de Jos ?

Nice car.

Comment

Da, eu eram. Mersi.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
                  civic 2.2 5D FK3
                  CR-V 2.2 AT RE6

Comment

am rezolvat ieri si o mica problema cu luminile de interior, care puse pe "door" nu se stingeau la inchiderea usii. de vina s-a dovedit a fi un surub de la plafoniera spate care a fost montat prost si smulsese un fir pe acolo. tot ieri am montat si barile pe masina, arata cam asa:
                    Click image for larger version

Name:	IMAG0150.jpg
Views:	1
Size:	33.9 KB
ID:	714074Click image for larger version

Name:	IMAG0151.jpg
Views:	1
Size:	59.1 KB
ID:	714075
                    civic 2.2 5D FK3
                    CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Nimic nu e perfect pe lumea asta, doar CR-V V, pe care-l astept eu ! Ai ratat sedinta de lectura de vineri, mare ratare...te-asteptam la seminarul din ianuarie ! Bafta cu "papusa" in continuare, am mers cu varianta ta la Asko, sa ma satur...mai trebuiau cativa ani, ca sa ma satur....desi e "dulce" rau, te obisnuiesti, cu dezobisnuitul e mai greu !!
                      Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                      "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                      "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

trebuie sa fii un om tare rabdator daca mai poti sta 5 ani eu de-abia astept s-o scot la un drum pana in Austria saptamana viitoare, sa vedem cum e dupa 12 ore de condus.
                        cu sedinta, da, mare ratare, m-am uitat pe topicul dedicat dar n-am avut nervi sa ma uit la poze, ne vedem in ianuarie cu siguranta.
                        civic 2.2 5D FK3
                        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Am rabdare, sunt un militar batran, trecut prin multe....dupa 12 ore de condus o sa te simti la fel de odihnit ca la plecare, asta pot confirma multi cerevisti, indiferent de vechime, ne vedem la barfa din ianuarie....distractie placuta !!
                          Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                          "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                          "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Originally posted by chipson78 View Post
                            trebuie sa fii un om tare rabdator daca mai poti sta 5 ani eu de-abia astept s-o scot la un drum pana in Austria saptamana viitoare, sa vedem cum e dupa 12 ore de condus.
                            cu sedinta, da, mare ratare, m-am uitat pe topicul dedicat dar n-am avut nervi sa ma uit la poze, ne vedem in ianuarie cu siguranta.
                            Ia intreaba pe CRVELU..el stie ..daca nu ai nevoie de un set de lanturi la portbagaj in mod obligatoriu..pentru Austria...

Comment

Originally posted by chipson78 View Post
                              am rezolvat ieri si o mica problema cu luminile de interior, care puse pe "door" nu se stingeau la inchiderea usii. de vina s-a dovedit a fi un surub de la plafoniera spate care a fost montat prost si smulsese un fir pe acolo. tot ieri am montat si barile pe masina, arata cam asa:
                              [ATTACH=CONFIG]37512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]37513[/ATTACH]
                              .
                              Sa nu te superi Cip...da puteai sa-ti iei ca ale lui ro861...am fugit de acest gen de bare...de le raman marginile in exterior...da daca tie iti plac..asta e. Nu "fluiera" la viteza...???

Comment

am lanturi in portbagaj, sunt obligatorii pe vreme rea in vest.
                                stiu ca arata mai misto cele OEM dar eu aveam deja barele de la accord, am cumparat decat picioarele de prindere.
                                civic 2.2 5D FK3
                                CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Working...
                                X