Consum CRV 2017 benzina 2.0 Automata după RECHEMARE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum CRV 2017 benzina 2.0 Automata după RECHEMARE

Vă salut!
    In contextul scumpirii carburanților, am īnceput să īmi pun o īntrebare mai veche. După o rechemare īn service acum vreun an, la care au umblat la pompa de benzină (undeva sub banchetă, mirosea teribil după), am observat o creștere a consumului, de la un plin de benzină constatam rapid ca scad nr de km pānă la următorul refill. Am zis ca poate se reglează, am folosit mai des alta masina etc.
    de curand, am īnceput să urmăresc consumul mediu, resetat mai des, așa ca am constatat ca ajunge la 16 litri in oras, pe
    modul ECO, ceea ce este enorm! Fara trafic aglomerat!
    a mai experimentat cineva acelasi fenomen? Ați fost rechemați de reprezentanta pt pompa sau pur și simplu a crescut consumul cu vārsta mașinii?
    Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Am avut și eu CR-V automată cu motorul de 2L, aproape 100.000 km.
    Nu a umblat nimeni la nici o pompă dar tot consuma mult.
    Īn oraș un consum de 14-16 este normal, și a mea consuma cam tot atāt - bun, cu economie fără AC era pe la 12, dar cine merge economic... eu nu.
    La drum īntins pe DN la 90 la oră consuma 8l la sută, pe autostradă la 140 la oră 10-12l și īn Germania cu 180 la oră ce să zic, peste 20l la sută.
    Asta este. E o mașină fiabilă, motorul este excepțional, mecanica este minunată, totul este la superlativ, dar consumul este mare.
    Mulți pun GPL pe CR-V, poate merită de gāndit.
    Sau luați o hibridă, cu CR-V hibrid consum pe la 6, maxim 7 īn oraș. Mare avantaj.
    Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
    Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
    Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Consumul de 15% in oras este normal pentru un SUV mare si greu, propulsat de un motor aspirat de 2 litri pe benzina. Si SUV-urile de la VAG tot 15% consuma in Bucuresti, si au motoare de 1.5 litri. Va mai amintiti cat consuma inainte?

Comment

Ce rechemare?
        Consumul de 16% pentru Bucuresti este normal. Modul ECO nu face nimic util.

Comment

Working...
        X