Felicitări pentru achiziție si drumuri bune si lib
COSMINFLOREA: '15 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 9A/T AWD, Lifestyle, Urban Titanium Metallic
Collapse
X
-
Felicitari pentru achizitie!
Eu unul sunt la al 2-lea CR-V, benzina amandoua insa. Iar mai nou, am luat si un Civic 5D, pentru fiica-mea!
Super-masini!
'16 Honda Civic Lifestyle 1.8 AT Passion Red Metallic
Ex: '13 Honda CRV Lifestyle 2.0 M/T Passion Red Metallic
'07 Skoda Octavia Elegance 1.9 TDi MT Silver Metallic
'04 VW Polo Comfortline 1.4 MT Silver Metallic
Comment
-
Arata bine, cel putin comparat cu celalalt model disponibil pt CR-V’urile nostre, astea arata f bine. Am vazut CR-V’uri cu ambele modele montate. Sa le folosesti sanatos!
Astept si eu zile mai calde si o sa-mi dau si eu comanda de bare cu acelasi suport bicicleta.
Comment
-
Cred ca 598 ai vrut sa scrii. Am avut și eu 2 598 pe unul din civicurile anterioare, sunt intr-adevăr excelente, foarte solide și ușor de montat pe mașina și de montat bicla pe ele. La crv însă ezit sa folosesc așa ceva din cauza înălțimii mai mari a masini, nu cred ca e comod sa cocot bicicletele atât de sus...2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
Ex:
2014 Honda Civic Executive
2011 Honda Civic GT
Comment
-
Originally posted by cosminflorea View PostAm facut revizia azi: ulei motor + ulei cvt. Masina ruleaza foarte bine, sunt super incantat. Nu stiu ce sa fac cu anvelopele, daca sa-mi iau AllSeason sau sa imi iau doar de vara ( de iarna le am).
Despre revizie( care pare destul de scumpa), poti incerca data viitoare la HN, momentan au preturi mai bune la ulei si la manopera. Am facut saptamana trecuta revizia la Honda Nord (Crv 1.5T) + schimbare pompa benzina pe rechemare.
Comment
Comment