OCTAV2017: '17 Honda CR-V 2.0 i-VTEC Comfort 2WD, M/T, Black Pearl

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OCTAV2017: '17 Honda CR-V 2.0 i-VTEC Comfort 2WD, M/T, Black Pearl

    Salutare tuturor!
    Am intrat de curānd īn clubul select al Hondarilor și țin să vă mulțumesc pentru postările voastre, m-au ajutat mult īn alegerea autoturismului potrivit pentru mine. Masina anterioară - Toyota Avensis 2.0 diesel, an 2007, o mașină de care am fost foarte mulțumit ( trage bine, se intinde la drum, consum mic ), dar stresat de desele defecțiuni din ultimul an, am căutat un o mașină cu motor fiabil, spațiu și confort...am o frumoasă familie cu doi copii mici. Așa am ajuns să citesc despre Honda CR-V. Deși la inceput nu știam aproape nimic despre Honda CR-V, informāndu-mă timp de cāteva luni si citind o grămadă, am ajuns să mă īndragostesc de japoneză. Am găsit-o in Germania, la un dealer lāngă Bremen...an 2017, 26.500 km, echiparea de bază. Perfect pentru mine! Īmbinānd utilul cu plăcutul, am facut o vizită rudelor din Germania și ne-am intors cu Honda. Vă mărturisesc că prima īntālnire cu japoneza a fost emoționantă. Era mai frumoasă decāt īn poze, mai elegantă decāt īn clipurile de prezentare...era perfectă. Cel puțin pentru mine, care īmi doream mult CR-V-ul. Am condus-o 1.600 km pānă acasă, cu soția īn dreapta și copiii īn spate. Sunt īncāntat cāt de ușor se conduce, e finuță, silențioasă, motorul se aude superb cānd īl turezi, vizibilitate foarte bună. Am mers cu econ-ul pornit ( ledurile verzi - o mică placere vinovată ) si am un consum de 7,8. Am prins ploaie, ceață, drumuri īn lucru - Honda s-a comportat impecabil. Foarte confortabilă, nu am simțit dureri de spate, oboseală etc. Știu, ar trebui să enumăr si lucruri care nu mi-au placut...doar că momentan sunt atāt de īncāntat de japoneză, incāt totul e pe placul meu. Sper să reușesc să atașez cāteva poze.

  • #2
    Bine ai venit, felicitari pentru achizitie si la cat mai multi km si drumuri frumoase!

    Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

    Comment


    • #3
      Bun venit in gashca! O masina senzationala, un motor exceptional, cum se pare ca azi nu se mai fac la Honda.
      Drumuri grozave si multe bucurii la volan!
      Daca e dotarea de baza, si daca arata bine si mai si calatoriti, o alarma nu ar fi o chestie chiar de ocolit.
      De asemeni o camera video de bord, devine interesanta in traficul din Ro si nu numai.
      Apoi vedeti sa aveti setul legal la zi, trusa medicala cu data de expirare si extinctor in termen. Se mai uita politistii la asta.
      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

      Comment


      • #4
        Mulțumesc! Chiar mă bucur că fac parte din gashca CR-V, din comunitatea Honda. Aveți dreptate, e o masină senzațională, ceva aparte. Am căutat anume motorul de 2.0 benzină aspirat, motor excepțional ce și-a dovedit fiabilitatea și performanțele īn timp. Și am făcut o alegere bună...nu e deloc leneș sau fără viață cum īl catalogau unii, dacă e turat un pic devine sprinten. Și ce frumos mārāie cānd e turat! Fiind dotarea de bază, mă gāndeam si eu la cāteva mici īmbunătățiri - alarmă ( așa cum ați spus si dumneavoastră ), neaparat folie pe geamuri ( copii mici īn spate ), poate senzori, covorașe de cauciuc și tăviță pentru portbagaj...si precis se mai găsesc. Setul legal l-am cumpărat nou din Germania. M-aș lăuda cu cāteva poze, dar nu reușesc să le īncarc...mai īncerc.

        Comment


        • #5
          Sa vezi ca o sa-ti placa din ce in ce mai mult cu cat o conduci, la mine asa a fost. Sa o conduci cu placere!

          Comment


          • #6
            Felicitari! Multi km fara probleme!!!

            Comment


            • #7
              Am reușit și eu să īncarc cāteva poze

              Comment


              • #8
                Originally posted by Octav2017 View Post
                Am reușit și eu să īncarc cāteva poze
                Nu stiu daca e standard, insa ii sta mult mai bine cu jumatatea aia de front grill vopsita in black gloss.

                Prin echiparea de baza te referi la Comfort?

                Comment


                • #9
                  Da, echiparea Comfort...fără senzori de parcare, geamuri fumurii, oglindă electrocromatică, geamuri one-touch doar īn față. Dar pentru mine e perfectă așa, am preferat să aibă ani și km mai puțini īn bugetul pe care īl aveam...chiar dacă e echiparea de bază. Eu sunt tot mai īncāntat de ea, ați avut dreptate - cu cāt o conduci mai mult, cu atāt īți place mai mult. Și deși sunt un șofer liniștit īn general, fără veleități de condus sportiv și nervos, Honda mă provoacă să o turez, să īi simt sprintul, să īi aud motorul. Merg liniștit, apreciind confortul mașinii, silențiozitatea motorului, și mă trezesc că apăs pedala...parcă "demonul Honda" mă īmpinge să turez motorul, să intru intr-o stare de satisfacție și libertate. E ciudat și greu de explicat. E clar, Honda e ceva aparte...cunoscătorii știu.

                  Comment


                  • #10
                    Sa ai noroc de ea!
                    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!
                      Grila asa e la toate, dar pe negru da bine.
                      Demonul Honda e de fapt un pui de demon, insa fiind 2WD e posibil sa fie puiul ala mai mare
                      Echiparea de baza e super ok si indeajuns. ECON-ul mai lasa-l in pace daca drumul nu e liber. Aici sunt subiectiv, recunosc.
                      Sa-ti faci o rezerva de becuri totusi. Faza scurta H11, lumini numar spate W5W (fara soclu). Astea tind sa se duca mai des, cel putin la mine.

                      Comment


                      • #12
                        Salutare, gashcă CRV! Am o īntrebare...are cineva anvelope goodyear M + S pe CRV? Am īnțeles că sunt ok din punct de vedere legal. Īntrebarea e: fac față, te descurci iarna cu ele ( nu escaladat munți, ceva decent, obișnuit )? Și īncă ceva - sunt zgomotoase sau mi se pare mie? Motorul e super silențios, dar cauciucurile se aud la rulare ( mai mult decāt michelin-urile de pe toyota avensis ). Poate nu e insonorizarea chiar așa bună, nu știu. Oricum, la fel de īncāntat de japoneză

                        Comment


                        • #13
                          Parerea mea sincera e ca astea sunt praf pentru iarna. Franare deficienta pe polei si umed. Pentru vara sunt ok Zgomotoase? Nu neaparat. Mai degraba calitatea asfaltului e cea care conteaza mai mult. Pe DN1 intre Snagov si Saftica sunt doua tipuri de asfalt Ala mai nou e mult mai bun absorbant fonic.
                          Insonorizarea masinii nu e chiar top of the line. Deci si asta e un motiv.

                          Comment


                          • #14
                            Da, deacord cu
                            jules_k
                            Senior Member
                            jules_k. Masina are 4X4 deci se descurca la urcat in panta dar cand vii inapoi, trebuie sa franezi si acolo esti la fel ca orice alta masina

                            Vezi ca sunt colegi care au pe masini Michelin Cross Climate si sunt multumiti, daca tot te uiti la ceva all season. Din toate de pe piata momentan, astea mi se par cele mai ok. Eu am momentan un Nokian WR3 SUV primite de la dealer bonus cand am cumparat masina si sunt multumit de ele.

                            Apropos de zgomotoase, se aud mai mult pt ca ai trecut de la diesel la benzina. La fel am patit si eu, si discutam cu un prieten care mi-a spus asta, la masina precedenta auzeam mai mult motorul, aici fiind mai liniste se aud mai mult rotile. Te obisnuiesti in timp.
                            SKR
                            Senior Member
                            Last edited by SKR; 13-12-19, 21:21.

                            Comment


                            • #15
                              Mă gāndeam și eu că poate din cauză că e motorul silențios se aude zgomotul de rulare mai tare...nu e deranjant, nu e un zgomot atāt de mare. Momentan rămān cu anvelopele astea, așa am primit mașina, dar pe viitor mă gāndesc la anvelope de iarnă, nu all season. Īn rest, e o plăcere tot mai mare să conduc CRV-ul...și īn oraș, dar mai ales īn afară. Trebuie să mai exersez depășirile, e diferit de diesel, dar nu pot să mă plāng. La condus noaptea sunt foarte mulțumit de vizibilitatea oferită de faruri. Voi dezactivați funcția start/stop sau o lăsați activă?

                              Comment

                              Working...
                              X