If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acum cand vad una pe strada o sa cred ca esti tu in ea..
S-o stapanesti sanatos! Vad ca la poza cu marea inca mai era montat HU original sau ai facut un photoshop?!
Ala este doar un afisaj. Eu am schimbat partea de jos, cu navigatia, etc.
Revizia de 40.000 km: schimb ulei si toate filtrele (mai putin cel de motorina, pentru ca a fost schimbat la 30k), ulei cutie, diferential, lichid de frana si placute frana spate (cam repede s-au dus).
Urmeaza rotile de iarna saptamana viitoare si...cat mai multi km.
M-am obisnuit cu masina si imi place din ce in ce mai mult. La drum lung este o placere. Si chiar in traficul aglomerat din Bucuresti, cutia automata si sistemul SATRT/STOP iti fac viata mai usoara. Ieri am plecat la o ora nefericita de la Asko (18:00) si am facut foarte mult pana in Dristor (1:30 h pe vreo 18 km) - consum 9,0%.
Tot ieri am gasit imprastiat pe capota un ou. Saracu', n-a avut nicio sansa...de la ce etaj o fi cazut (?).
Ma bucur ca la serviciu voi avea in curand parcare subterana si cereveta va sta atat acasa cat si la munca la adapost.
Salut Maruta, sa o conduci cu placere in continuare. Poti sa imi spui si mie ce ai reusit sa pastrezi si ce ai pierdut din functiile oem cand ai instalat HU cu car play? (subwoofer, camera marsarier, comenzi volan, etc?).
Salut Maruta, sa o conduci cu placere in continuare. Poti sa imi spui si mie ce ai reusit sa pastrezi si ce ai pierdut din functiile oem cand ai instalat HU cu car play? (subwoofer, camera marsarier, comenzi volan, etc?).
Treaba este ca eu asa am primit-o, cu Pioneer-ul instalat. Deci nu as stiexact sa-ti spun ce s-a pierdut, decat daca fac niste verificari/comparatii cu alta masina.
Ce este sigur, faptul ca nu mai pot raspunde de pe volan la apelurile telefonice, in schmb am buton pentru comanda vocala catre Siri. Si stiu sigur ca nu mai pot schimba ora de pe display, dar o am sincronizata cu telefonul prin Appple CarPlay atunci cand folosesc o aplicatie.
A ramas "recunoasterea semnelor de circulatie", dar cred ca au disparut anumite informatii ce le afisa HU original...
Foarte placuta experienta la volanul masinii timp de 26 luni si vreo 84.000 km.
Dieselul este foarte bun la drumuri lungi, iar echiparea Executive aduce multe avantaje de confort, care sunt extrem de placute la utilizarea de zi cu zi.
Topicul se poate inchide; am trecut la varianta hibrida.
Comment