If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, alea sunt. Asa mi’am pus si eu acum doua saptamani, arata ok si nu se aud pana la 80km/h, mai mult de atat nu am avut cum sa-i dau ca nu am mai iesit din oras. Au fost 1076ron
Am inchiriat o pereche de bare thule și o cutie sa văd cum ma descurc cu ele. Singura cutie care s-a potrivit, datorită deschiderii portbagajului, a fost una scurta thule Motion XT.
sigur, de la portbagajeauto.ro. ambele (bare + cutie) au fost doar 240 lei pentru 4 zile. La banii astia nu merita sa iti cumperi decat bare, ca sa fie mai custom pentru masina, iar cutia sa o inhiriezi de cate ori ai nevoie, nu iti mai bati capul cu depozitarea ei si nici nu cred ca merita sa o cumperi, eu as folosi-o doar de cateva ori pe an, creste copilul mare pana cand amortizez investitia! :-) ...
După ceva schimbări cam smucite ale cutiei, in special din treapta a 3-a in a 2-a, am verificat la Asko ce se întâmpla și mi-au găsit o eroare la dog clutch, o piesa care comanda schimbarea vitezelor din ce am înțeles. Rezolvare: înlocuire integrala cutia de viteze, pe garanție. A mai pățit cineva așa ceva la vreo Honda?
Din ce am citit mai mult in diagonala, merge doar pe crv-urile care nu au navigatie.
In film apare logo-ul softului honda "Honda Link" si la noi nu cred ca apare asa. Eu o sa incerc de curiozitate. Dar nu am sperante.
Comment