BACU: '17 Honda CR-V 1.6 i-DTEC 9A/T 4WD Executive Sensing, Crystal Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O greseala inocenta zic eu...mai ales km in bord cu aprox 50k mai putini decat ce spune anuntul

Comment

• Hmmmm. Masina este la Toyota Nord in curte. Am vazut o astazi.

Comment

• Salutare, are cineva bare transversale pentr CR-V modelul meu de vânzare?
        2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
        Ex:
        2014 Honda Civic Executive
        2011 Honda Civic GT

Comment

• Originally posted by bacu View Post
          Salutare, are cineva bare transversale pentr CR-V modelul meu de vânzare?
          Salut, eu am cumparat thule wingbar si sunt incantat de ele. Arata bine si la viteze mari se comporta ok.

Comment

• Sunt cumva cele cu suporții care se integrează in unghi de 90 de grade?

Cat au costat cu totul? Mulțumesc!
            Ex:
            2011 Honda Civic GT

Comment

• Da, alea sunt. Asa mi’am pus si eu acum doua saptamani, arata ok si nu se aud pana la 80km/h, mai mult de atat nu am avut cum sa-i dau ca nu am mai iesit din oras. Au fost 1076ron

Comment

• Mulțumesc mult, ma interesez și eu. Prețul este același cu barele originale.
                Ex:
                2011 Honda Civic GT

Comment

• Am inchiriat o pereche de bare thule și o cutie sa văd cum ma descurc cu ele. Singura cutie care s-a potrivit, datorită deschiderii portbagajului, a fost una scurta thule Motion XT.
                  Ex:
                  2011 Honda Civic GT

Comment

• Salut, poti sa imi spui si mie de unde ai inchiriat barele? Nici nu stiam ca se poate face asa ceva. Multumesc.

Comment

• sigur, de la portbagajeauto.ro. ambele (bare + cutie) au fost doar 240 lei pentru 4 zile. La banii astia nu merita sa iti cumperi decat bare, ca sa fie mai custom pentru masina, iar cutia sa o inhiriezi de cate ori ai nevoie, nu iti mai bati capul cu depozitarea ei si nici nu cred ca merita sa o cumperi, eu as folosi-o doar de cateva ori pe an, creste copilul mare pana cand amortizez investitia! :-) ...
                      Ex:
                      2011 Honda Civic GT

Comment

• Originally posted by bacu View Post
                        După ceva schimbări cam smucite ale cutiei, in special din treapta a 3-a in a 2-a, am verificat la Asko ce se întâmpla și mi-au găsit o eroare la dog clutch, o piesa care comanda schimbarea vitezelor din ce am înțeles. Rezolvare: înlocuire integrala cutia de viteze, pe garanție. A mai pățit cineva așa ceva la vreo Honda?
                        Ai cumva idee care dog clutch era, A sau F
                        1.6,white, lifestyle.

Comment

• N-am nici cea mai mică idee!
                          Ex:
                          2011 Honda Civic GT

Comment

• Salutare, daca ar fi adevarata, asta ar fi cea mai tare veste pe anul asta: Apple carplay gratuit pe CR-V-urile noastre:
                            https://www.youtube.com/watch?v=aCZjMNquNU8&t
                            Ex:
                            2011 Honda Civic GT

Comment

• Eu as fi super incantat, insa intrebarea e daca merge pe CR-V’urile noastre?

Comment

• Din ce am citit mai mult in diagonala, merge doar pe crv-urile care nu au navigatie.
                                In film apare logo-ul softului honda "Honda Link" si la noi nu cred ca apare asa. Eu o sa incerc de curiozitate. Dar nu am sperante.

Comment

Working...
                                X