AKLIK: '15 Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance 2WD, Urban Titanium

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai in Europa nu avem CVT so....

Americanii au un CVT pe un motor de 2.4

Noi avem A/T 5 trepte pe 2.0 si A/T 9 trepte pe 1,6.
    ticker
    Administrator
    Last edited by ticker; 07-05-15, 16:37.
    '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Atunci sunt intr-o mare confuzie.. ma uimeste ca nu doar eu ci si dealerul.. ) ala ori imi dadea mie apa la moara cu deviza "Nu contrazice clientul" ori vorbea prostii ca si mine! groaznic! multumesc de lamuriri! In cazul asta doar pretul ramane ca fiind un criteriu de alegere.

Comment

Si eu stiu ca CVT va fi doar pe crv-ul de 2.4L produs in Canada. Si m-as mira daca o sa-l aduca in UE.
        Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Comment

Asa este, in Europa vine numai modelul cu 9+1 trepte, nu 8, nu CVT. In iulie va fi disponibila pt vanzare aceasta versiune de cutie.
          "Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" - Edmund Burke

Comment

Felicitari pentru achizitie ai o masina frumoasa si bine dotata la un pret normal . Din pacate in Romania pretul pentru o masina similara este de 29300 euro fara nici un bonus de 1500 de euro in acel pachet care arata foarte bine pe masina . Pretul ca o parere personala este foarte mare un pret corect este cel achitat de tine 24000 de mii de euro care este mai aproape de adevar . Inca o data felicitari si cati mai multi km cu ea fara probleme . Am sa urmaresc postarile tale sunt curios cum se comporta masina in timp .

Comment

Aklik poate ne zici si noua din ce tara ai obtinut pretul de 24000 + bonus. In felul acesta poate mai ajusteaza si Honda Trading preturile la normalitate.
              "Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" - Edmund Burke

Comment

Cum mai merge noua achizitie? Consumul? Multumit de ea?

Comment

Originally posted by stmihCRV View Post
                  Aklik poate ne zici si noua din ce tara ai obtinut pretul de 24000 + bonus. In felul acesta poate mai ajusteaza si Honda Trading preturile la normalitate.
                  +1 la întrebarea asta!
                  sigpic http://hondafan.etp.ro/gallery/v/danp/Jazz/

Comment

Salutare si revin cu scuzele de rigoare, am fost plecat destul de mult si timpul limitat de petrecut pe internet nu prea mi-a permis sa trec pe aici spre rusinea mea. Fac tot ce pot ca de acum sa tin sus topicul si sa aduc informatii pentru cei ce sunt interesati.

Sa incepem cu inceputul si sa scapam de partea rea, chiar ieri am avut parte de un hit&run in parcare, m-am trezit cu masina zgariata si vopseaua sarita pe spoiler fata Ca sa iau partea buna, zgarieturile sunt pe spoiler, deci sunt ferit de problemele legate de rugina, am asigurare full deci va trebui sa o repar pe asigurare.. va trebui desigur sa vin cu partea mea din "reparatii" in procent de 5% cat si timpul pierdut prin service.

Acum lucrurile bune, masina, o honda adevarata, multe nu pot fi spuse, 11000 km facuti, fara surprize de nici un fel, se misca excelent si raspunde la comenzi impecabil. Cativa parametrii legati de consum raportat la un plin de rezervor:

- Consumul maxim mix a fost 7% in conditii de condus "salbatic", fara ecomode, cu viteza medie de 80km/h ( viteza maxima 205km/h)
                    - Consumul minim mix a fost de 3.8% in conditii de condus super plictisitoare , cu viteza medie de 40 km/h, ecomode activat, schimbat viteza exact cand CRV-ul vroia, respectand limitele de viteza absolut peste tot. A fost o curiozitate de-a mea sa vad care este consumul minim. Pentru o luna de zile sa conduc in acest stil a fost extrem de greu, si nu pentru ca sunt un maniac al vitezei ci doar ca este extrem de greu sa rezisti sa nu o calci putin mai tare. "Feelingul" de condus la 80 km/h este ca la 40km/h asa il percep eu.. greu sa nu te prinda somnul la drum drept. )
                    - Consumul mediu mix a fost de 4.6% in conditii de condus normale, un mix intre cele doua de mai sus, ecomode activat.

Masina a fost achizitionata din Plzen, Cehia. Un dealer extraordinar, rezolvate toate actele online, comunicare pe mail, transfer bancar, am fost prezent in Plzen doar ca sa iau masina si sa semnez actele. ATAT. Masina a fost comandata, a trebuit sa astept 30 de zile pana a venit, actele au fost gata in aceasta perioada intr-o saptamana maxim.

Va astept cu intrebari daca aveti... pana acum pe scurt, nu am absolut nici un regret fata de alegerea facuta.

Sa auzim numai de bine!

Comment

Ieri am primit "trunk tray-ul", am tinut sa fie original ca sa fiu sigur de calitate si nu imi pare rau, arata excelent (parca mai bine decat in poze .. http://goo.gl/0MkWZV), solid. Din pacate destul de costisitor,aproape de 3 ori pretul fata de non-brand, 118 euro. :|

Comment

Cum e la 205 km/h ? Zgomot in habitaclu ?
                        Eu n-am trecut de 160 km/h...
                        '14 Honda CR-V 1.6 i-DTEC Elegance 2WD, Passion Red Pearl

Comment

Working...
                        X