If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost la munte (~300 km dus-intors). Consum 5,5l. Zapada nu prea mai era, foarte putina (T: -1șC). Aveam curiozitatea sa vedem cum se descurca. Cu alta ocazie...
Noutati: vineri am achizitionat carlig (in viitorul apropiat se v-a achizitiona si remorca). Probabil saptamana viitoare il montam...
In rest totul ok. Masina a facut 10k km duminica trecuta...
Astazi montam carligul in sine. Chitul electric saptamana viitoare caci am decis sa-l schimbam cu unul mai ok de la Bosal. Actualul necesita cositorirea cablurilor sale (inclusiv si unele ale instalatiei masinii). Din acest motiv se va schimba, cel nou nu necesita operatiunea mentionata pentru ca vine deja cu niste mufe.
Noutati: nu prea, ieri s-a remediat o zgarietura destul de urata de pe bara fata.
Asteptam sa ajunga remorca (150x110x50) de care v-a trebui sa traga masina in concediile de vara ce urmeaza...
@stmihCRV, nu demult am resetat consumul si de atunci am mers doar prin oras pana cand am facut plimbarea pana la munte mai sus mentionata. Doar prin oras (de multe ori nici nu se incalzea motorul bine si ma opream) imi arata un consum de 6,5 l/100 km. Acum cand am fost la munte (autostrada plus drum cu serpentine) consumul a coborât la 6,2... Inainte de a reseta consumul, cand mergeam 70% oras si 30% autostrada, consumul stătea pe la vreo 5,7-5,8 l/100 km... De mentionat ca nu folosim
functia ECON si nici Start/Stop...
Ca fapt divers, astazi am mers cu fosta masina (Partner 1.6 HDi) si m-am dat la ea ca la Honda, lucru care m-a facut sa-mi aduc aminte ca motorul de Peugeot pleaca mai vioi de la turatii mai joase ca motorul de pe Honda. Cu Honda trebuie lucrat la turatii mai inalte dar Peugeotul ramane in urma la drum întins/confort (e si normal)...
Cred ca e vorba Si de greutatea mai mica la Peugeot. CRV 1.6d are momentum maxim de 300 Nm la 2000rpm iar partner 215 Nm la 1500. Oricum Partner joaca in alt film...
"Singurul lucru necesar pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic" - Edmund Burke
Comment