DAN: '13 Honda CR-V 2.2 i-DTEC M/T 4WD Lifestyle Navi, Passion Red

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DAN: '13 Honda CR-V 2.2 i-DTEC M/T 4WD Lifestyle Navi, Passion Red

De ceva vreme simteam lipsa spatiului in Civic Hybrid mai ales cand trebuie sa te deplasezi cu bagaje pentru doi copii mici.
    Uite-asa am trecut la CR-V, echipare Lifestyle, culoare Passion Red si motorizare Diesel.

Ultimul Diesel l-am condus prin 2004, amintiri vagi, plaje scurte de turatie, dar am considerat ca e varianta care se preteaza pe CR-V cand mai toate calatoriile le vom face cu masina plina.

O fotografie:

De-acu ce-i lipseste e un sticker cu Hondafan, ar fi si cazul, e a 4-a masina Honda la numar
    '13 CR-V 2.2 i-DTEC Lifestyle M/T

Sa va aduca numai bucurii!!!
    sky is the limit!!!!
    2009 ACCORD 2.0/Executive/Volcano Grey

Comment

Multă bafta cu aceasta bijuterie.

Enviado desde mi iPhone 5
      con Tapatalk

neumaticos FALKEN FK 452,placute EBC Greenstuff, leduri albe interior , prezoane VISION Motor Sport, Huse rezervor lichid de frine marca SPOON , Xenon.. mulles FK

Comment

hai ca incet, incet ne inmultim
        bafta cu masinuta, s-o stapanesti sanatos
        civic 2.2 5D FK3
        CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Frumoasa rau

Sa o alergi cu placere!
          Raspund la 0743.10.80.80 California Scents ORIGINAL BLVScents

Comment

sa ai noroc si de hondita asta!
            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Super culoarea ...as fi vrut si eu passion red-ul, dar dura livrearea 2 luni si nu am avut rabdare

Sa o stapanesti sanatos si km fara probleme !
              CRV - 2013 - 2.0 AT - Lifestyle - Crystal Black Pearl
              www.ungurubulan.ro

Comment

S-o stapanesti sanatos si distractie placuta, culoarea e superba, bine ca nu citeste nevasta-mea pe-aici !!
                Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

F. frumoasa masina, f. tentanta...sper sa am "puterea" sa raman la cl7, benzina...

Comment

Felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos!
                    '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
                    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

Sa va bucurati la maxim de ea!
                      Stickere am eu
                      Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
                      ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Dan se pare ca ma ajunge batranetea, nu mai stiu a cata Honda e care ti-o vand, a patra sau a cincea? Sa o stapanesti cu placere si sa ne creasca copii mari. Pentru clienti ca tine s-a inventat termenul " The Power of Dreams". Multumim pentru fidelitate, Ionut.

Comment

Multumesc tuturor pentru urari.
                          Masina se comporta excelent si incep sa simt ca motorul se "lasa" (masina are putin peste 300km).
                          Luminile sunt extraordinare (si la vechiul CR-V xenoanele aveau o acoperire excelenta), iar luminile laterale sunt ce trebuie la parcari, noaptea.

@Ionut: Da, e chiar a 4-a masina Si experimentez aceeasi senzatie ca si la celelalte, e cat se poate de clar ca e tot o Honda.

Comment

In weekend am incercat sistemul de navigatie pe o distanta de vreo 300km si-am avut surpriza de a experimenta un software crash.
                            Sistemul de navigatie s-a blocat afisand harta, nu se actualiza pozitia, comenzile (butoane/vocale) nu functional, nici macar afisajul pentru sistemul audio (care functiona ok).
                            Nu functiona nici comutarea pe camera in marsarier, rezolvarea a venit dupa oprirea contactului pentru mai mult de 2min.

Per total sunt extrem de multumit de masina.

Comment

am patit-o si eu o data, n-a mai facut nazuri de atunci. rezolvarea a fost aceeasi: oprirea contactului.
                              civic 2.2 5D FK3
                              CR-V 2.2 AT RE6

Comment

Working...
                              X