ADAM SMITHEE: '07 Honda CR-V 2.0 A/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    La CM nu stiu sa-ti spun, dar la Asko e suficient sa le spui ca esti membru Hondafan, si vei avea 10% reducere la manopera pentru operatiunile executate. Nu e cine stie ce, dar merita sa mergi acolo, pentru calitatea serviciilor si mai ales pentru calitatea oamenilor de acolo. Suna la Asko si vorbeste cu Razvan Nicolae sau Alexandru Stan. Bafta!
    Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

    Comment


    • #17
      Exista si card de fidelitate si tot felul de alte avantaje la Asko... trebuie intrebat.
      Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
      Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
      Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

      Comment


      • #18
        Aha, bine de stiut, multumesc. La Asko m-am programat, am vorbit cu Razvan Nicolae. Am mai fost acum 3 saptamani sa schimb placutele pe spate si sunt foarte incantat de servicii. Dupa revizie si schimbat discuri/placute si pe fata, gata o fac boboc, nu mai trebuie altceva pentru moment poate un detailing, dar mai stau sa mai strang niste bani cred
        Adam Smithee
        Senior Member
        Last edited by Adam Smithee; 18-05-12, 11:09.

        Comment


        • #19
          Am montat la Asko discurile si placutele ATE, so far so good, franeaza la fel si nu fac nici un fel de zgomot. Am facut si revizia deci sunt gata cu tot ce trebuia schimbat consumabile.

          Partea proasta, mi-a harjait cineva in parcare aripa stg fata deasupra rotii si partial spoilerul - o dunga ingusta cu vopsea luata, la marginea aripii cred ca a ajuns la tabla pe o portiune de vreo 3x3 mm

          Comment


          • #20
            Felicitari !...am glumit. Am patit-o si eu, acu' un an m-a lovit un bou in spate, stand la semafor, ...taximetrist, unii sunt soferi de vis, altii cred ca au trecut de pe TIR pe taxi, n-are importanta...noroc cu CASCO, facut amiabila cu dobitocul, mers la CASCO, rugat rezolvat asa, deoarece dobitocul avea RCA Carpatica=gluma proasta, acceptat (Groupama in instanta n-au rezolvat nici acu' problema). La Asko baietii au sugerat o spalare, dupa=surpriza (masina era murdara rau)..o dara alba de vopsea aripa+usa dreapta, probabil vaca gen Carrefour, Brico etc care pleaca din parcare, zgarie ceva, dar fuge !! Am deschis alt dosar si am facut masina boboc in 24 h. Dupa cateva luni m-a zgariat o vaca blonda cand eram in biserica cu un mort, groparii au vrut s-o opreasca, dar a zis ca n-are timp de prostii de-astea, ea are afaceri....am avut nr. de inmatriculare, dar am renuntat, are grija D-zeu !!...noroc cu Casco...costa, dar e necesar, traim in Romanica !! Trebuie precizat ca Zambilica n-a avut mare lucru in niciun eveniment, Logan-ul taximetristului arata de parca s-a lovit de un zid, nu exagerez.....dar nu o pot lasa zgariata de boii/vacile din trafic...nu-i frumos !!!
            WillyCR-VFAN
            Senior Member
            Last edited by WillyCR-VFAN; 28-05-12, 19:05.
            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

            Comment


            • #21
              E inevitabil cred, cel putin in Bucuresti. Si cu masina cu care am mers inainte, ma atingeau stand pe loc in coloana, ba in spate, ba in fata pe colt un bou care intorcea pe sensul celalalt si a avut impresia ca are loc etc, cam o atingere usoara la 3 luni. Cred ca mai las putin sa se mai stranga si fac pe Casco una mai mare.

              Comment


              • #22
                O intrebare - are cineva parasolar ceva de pus vara pe parbriz cand e parcata? Cele de prin super marketuri banuiesc ca nu se potrivesc, ca pare suprafata de geam mare la CR-V. Nu de alta, dar daca se urca sotia in masina cu fusta ma injura cu scaunele mele de piele cu tot.

                Comment


                • #23
                  Eu folosesc cu succes unul si e foarte bun, dar a mea e Accord si se potriveste destul de bine.
                  Oricum, ar trebui sa incerci chiar si asa, tot e mai bine decat deloc
                  -------------------
                  There is no point of having if you can't share.

                  Comment


                  • #24
                    Pana la urma cred ca oricare ar ajuta, dar as vrea ceva cat de cat pe dimensiune. Problema e ca nici nu stiu cum sa caut pe Google, daca dau parasolar gasesc link-uri cu parasolarul din dotarea masinii, cel de deasupra parbrizului pe care il cobori sa nu iti bata soarele in ochi cand conduci

                    Comment


                    • #25
                      cumparat unul din carrefour, marime XXL sa fiu sigur ca imi acopera tot parbrizul, 12 sau 17 ron.
                      cand l-am desfacut am vazut ca pe langa parbriz are si 2 expensii, pt geamurile laterale din fata....pacat ca in loc de 4 ventuze, doar 2 am gasit in ambalaj.....
                      in fine parbrizul e asigurat, iar expensiile una inveleste volanul, cealalta am facut rost de o ventuza.

                      Comment


                      • #26
                        O sa incerc si carrefour, mci. M-am uitat in Cora si Real si erau toate aceeasi dimensiune, probabil nu cea corecta

                        Comment


                        • #27
                          Am rezolvat cu parasolarul - la sfatul vostru am mers in carrefour, de unde am luat unul 150x70 cm care se potriveste perfect. Deci, daca e cineva curios, se pare ca asta e dimensiunea la CR-V, si cele 130x60 care sunt peste tot sunt intr-adevar prea mici.

                          @skakiur: Am vazut si modelul XL de care zici, de 200+ lungime (nu mai stiu exact), dar latime era doar 60 asa ca am preferat sa-l iau pe cel 150x70.

                          Comment


                          • #28
                            Adam Smithee - sa fie bun asta conteaza

                            Comment


                            • #29
                              Ieri era sa o comit (de fapt am si comis-o, cel putin partial) - am stat in parcare vreo 15 minute cu aerul conditionat pornit sa racesc masina inainte sa vina sotia+copilul, timp in care m-am si jucat cu un gps conectat pe bricheta. Prostia mare - cu motorul oprit. Evident cand sa plec pauza, bateria out. Am plecat pe jos la vot, m-am intors dupa vreo jumate de ora, cand din fericire a pornit - am mai lasat-o sa mearga vreo 15 minute, am oprit-o si azi am mers cu ea normal la servici (vreo 9 km).

                              Intrebarea este, daca merg cu ea normal acum bateria se incarca si nu e nici o problema, nu? Sau este ca s-a descarcat asa repede, si sa ma uit de baterie noua?

                              Comment


                              • #30
                                Posbil sa te mai tina ceva timp, dar e un prim semn ca te lasa. Un gps consuma f putin, poate daca ai avut alti consumatori pe langa el, fara motor pornit...
                                -------------------
                                There is no point of having if you can't share.

                                Comment

                                Working...
                                X