ADAM SMITHEE: '07 Honda CR-V 2.0 A/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ADAM SMITHEE: '07 Honda CR-V 2.0 A/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Salut!

Dupa vreo 3 luni de bantuit forumul in mod anonim, saptamana trecuta am devenit si eu in fine hondar si a venit vremea sa ma inregistrez
    Povestea care m-a adus aici este mai lunga - acum vreo 3 ani, in vremea in care nu eram foarte interesat de masini, modele etc s-a intamplat sa merg in dreapta in Accordul unui coleg si, surpriza, eu cel care nici nu ma uitam dupa masini m-am cam indragostit instantaneu. Fast forward la inceputul anului cand, hotarat sa imi iau o masina mai noua de familie, Honda evident a fost in top masini examinate (in general SH-uri, deh bugetul). A fost cat pe ce sa iau masina de la drs (http://www.hondafan.ro/forum/showthr...utive-26800-KM), intalnit in afara forumului, dar cineva a fost mai iute de mana. Dupa peste 2 luni de cautari am gasit masina din titlu, combinatia perfecta - eu voiam Honda, sotia voia suv, a rezultat CR-V.

Masina am gasit-o intr-un anunt pus pe site la Carpati, proprietara foarte ok, ne-am inteles bine in ciuda faptului ca, evident, la inceput eu paranoic, ea nu foarte entuziasta (stresante sunt tranzactiile SH), dupa o verificare si un test drive in care deja m-am indragostit am batut palma si am luat-o. Am luat masina la 40,000 km, ingrijita bine (in istoric excursii numeroase la dealer ba pentru revizii, ba pentru pregatire de iarna, ingrijita ca la carte si peste). Intre timp cu week-end-ul prelungit am avut ocazia sa ma plimb vreo 400 km, pana la Campulung in Arges, si autostrada, si Bucuresti, si ceva serpentine pe deal in sus si in jos, si drum neasfaltat, si sunt foarte incantat de transmisia automata in special si de masina in general

Atasez si cateva poze, cu nota de copyright ca nu sunt facute de mine (nu am apucat), ci sunt dintre cele din anuntul de vanzare. Din pacate balansul de alb pare cam in balarii, pe site cred ca le mai editasera ei, dar merg.
    Click image for larger version

Name:	IMG-20120303-00323.jpg
Views:	1
Size:	69.7 KB
ID:	727532 Click image for larger version

Name:	IMG-20120303-00314.jpg
Size:	98.2 KB
ID:	727531 Click image for larger version

Name:	IMG-20120303-00312.jpg
Size:	97.7 KB
ID:	727530

Bun venit in gasca! La 40k e ca noua, felicitari pentru alegere. Cu A/T e mai problematic, o sa va indragostiti de asta... si nu trece. Eu nu o sa mai pun mana niciodata pe o manuala, dupa ce am avut multe manuale pe raboj.
    Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
    Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
    Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

felicitari pt masinuta!
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Bine-ai venit ! Ai optat pt o masina deosebita, te vei convinge in fiecare zi de chestia asta. Se pare ca ai exact modelul meu, inclusiv culoarea, dar din prima poza nu vad Navi ....sau ma insel !! S-o stapanesti sanatos si ...mai varsa un saculet de poze !
        Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
        "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
        "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Sa o stapaniti sanatosi si fara probleme!
          Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

Comment

Multumesc frumos pentru urari!

Willy, intr-adevar nu are navi, are magazia de 6 cd-uri, dar nu regret navi. Imi zic si eu ca a mai calatorit lumea si fara navi de-a lungul timpului (stiu, asa se poate spune despre orice) si in caz de necaz am telefon cu android. Ce ar fi fost dragut era camera de parcare, dar asta e, este foarte ok asa cu senzorii. Nu mi-e clar care erau variantele in 2007 - in anunt scria ES, eu am gasit ceva EX prin brosuri, in fine nu am luat-o dupa initiale ci dupa cum merge si ce am vazut efectiv pe ea. I-am zis executive ca are piele si tavan transparent panoramic (nu stiu exact cum se numeste oficial). Zic si eu in stil autovit, full fara navi

Cerevelu, despre A/T, mi-a fost mare frica ca nu o sa imi placa, mersesem doar cu M/T si aveam fantezii de genul ca asa merg barbatii adevarati, dar acum deja mi se pare cea mai tare chestie de la apa calda incoace. Sa mai strang experienta, vedem la iarna, dar am un sentiment ca o sa fie ok. Oricum, pana una alta grosul drumurilor mele sunt la ora de varf in Bucuresti, deci automata deja mi-a crescut calitatea vietii simtitor.

Comment

O masina frumoasa! Sa ai parte de ea fara incidente !
              '11 Honda Civic GT 1.8 M/T, Crystal Black Pearl

Comment

M-am lamurit, merci ! Ai Executive-ul la care s-a revenit in 2011, cel fara Navi. La mine a venit cu Navi, camera video, comanda vocala, etc, iar in 2010 a aparut un facelift care aducea CMBS-ul si pilotul adaptiv (masina franeaza singura intre 0-30 km/h, respectiv 30-180 la pilot, am testat sistemele...un vis...plus faruri adaptive. Sistemele astea le-am vrut sincer, dar pana m-am gandit eu au disparut, ciudati "japonatii" astia. Sa-l vedem pe CR-V IV !! Daca ai trecut la A/T si te-ai virusat, nu-ti mai trece...am mai condus ocazional M/T-e groaznic de obositor, exagerez putin, dar mie nu-mi mai trebuie decat A/T..distractie placuta in continuare si La Multi Ani !
                WillyCR-VFAN
                Senior Member
                Last edited by WillyCR-VFAN; 04-05-12, 21:43.
                "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Felicitari pentru masina, arata foarte bine si la multi km fara probleme.
                  Honda Accord CU2 2.4 AT
                  "Never drive faster than your angels can fly"

Comment

Felicitari pentru alegere, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
                    Despre transmisia a/t sper sa iti aduca satisfactiile de care vorbesc toti posesorii de asa ceva, desi eu sincer cred ca te cam plictisesti in oras, fara "agitatia" specifica condusului cu m/t. Si nu in ultimul rand sa fii constient ca vei avea un mic adaos la consum fata de sistemul clasic. Este adevarat ca toate acestea palesc in fata confortului de a conduce o automata. Dar vei gasi singur raspuns la aceste probleme. Inca o data bravo pentru achizitie, ti-o spune unul care de asemenea este de curand posesor de asa ceva!
                    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Merci de urari! A propos de plictisit cu A/T, tot imi spunea un prieten ca eu sunt "built for comfort", nu "for speed", asa ca s-ar putea sa mi se potriveasca haha. Consumul pana acum pare rezonabil in oras din ce-mi dau seama avand in vedere greutatea masinii etc, nu am masurat exact dar senzatia mea este in jur de 11.5 in oras mai la pranz (fara trafic bara la bara) si ceva peste 13 in bara la bara.

Comment

Felicitari de achizitie, bine ai venit si te asteptam la intalniri!
                        2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                        2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                        2000 Honda S2000 Berlina Black
                        http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

Comment

Originally posted by Adam Smithee View Post
                          Merci de urari! A propos de plictisit cu A/T, tot imi spunea un prieten ca eu sunt "built for comfort", nu "for speed", asa ca s-ar putea sa mi se potriveasca haha. Consumul pana acum pare rezonabil in oras din ce-mi dau seama avand in vedere greutatea masinii etc, nu am masurat exact dar senzatia mea este in jur de 11.5 in oras mai la pranz (fara trafic bara la bara) si ceva peste 13 in bara la bara.
                          In oras cam asta e ! 12-14, depinde de stilul de condus !

Comment

Sa o stapanesti sanatos multi km fara incidente ! Frumoasa masina, e ca noua la kilometrii ei, spor la adaugat altii noi !
                            -------------------
                            There is no point of having if you can't share.

Comment

M-am programat sambata viitoare la Asko pentru o revizie, ca vreau sa am schimbate ulei/filtre, si sa-mi monteze discurile si placutele pe fata cu care v-am batut la cap in alt topic (pun ATE in final). E adevarat, cum am vazut citind pe aici, ca ar fi o reducere la Asko pentru membrii forumului? Cum o obtin? Sau mai bine intreb de vreun card de fidelitate daca au - la CM parca am vazut ca fac reclama la ceva de genul asta?

Comment

Working...
                              X