RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru motorul asta de care vorbesti, uleiul recomandat de Honda este 0w30, eu folosind in ultimul timp Honda New Generation Engin Oil 0w30 luat de pe Cox sau de la dealer.
    Honda mai recomanda si Texaco, tot 0w30, care este ceva mai ieftin.
    Oricum, cam orice ulei pentru diesel 0w30 de frma cunoscuta este acceptabil, dar eu as merge pe recomandarea Honda.
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Dragilor,

Aceasta este ultima mea postare pe acest topic.
      Masina si-a găsit alt proprietar, am finalizat (online!) tot procesul de īnstrăinare și scoatere din evidenta fiscala.

Ii urez mult noroc noului deținător, precum și toată inspirația și aplecarea sa īngrijească mașină asta cel putin cāt am făcut-o eu, īn așa fel īncāt sa se bucure cāt mai mult de ea. Pentru ca īn final a cumpărat o experiență de īntreținere și o viitoare experiență de utilizare.

Cu aceeași ocazie tin sa le mulțumesc tuturor celor de la Ask Chiajna pentru aplecarea și interesul dat ca aceasta mașină sa funcționeze atāt de mult și atāt de bine.
      De asemenea, mulțumesc tuturor colegilor de forum cu care am interacționat, cu vorbe, glume, idei, păreri, sfaturi, informații utile sau imagini.

Urez tuturor drumuri cāt mai bune și experiențe cāt mai frumoase!
      Și țineți la mașinile voastre, care merita tot ce e mai bun!

Rog un moderator sa īnchidă acest topic.
      O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Working...
      X