RO861: '08 Honda CR-V 2.2 i-CTDI M/T Executive, Nighthawk Black Pearl

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Danielsportivu View Post

Ma bate gandul sa iau si eu kit-ul de pe Cox, poate ies mai ieftin. Te intreb tu unde faci schimburile? La reprezentanta sau la un service nededicat? Si cat te costa asa manopera? Eu am vorbit cu un service nededicat Honda si imi zice ca imi face toate schimburile, dar nu stiu daca sa am curajul sa las CRV-ul pe mana lor. Sunt la primul schimb si nu prea ma pricep.
    Eu am inceput sa iau kit-ul de pe Cox, care acum, spre exemplu, m-a costat undeva putin peste 900 lei, facand comparatia la pretul cerut de Asko, acolo unde merg de cand am masina.
    Si asta, luand in considerare ca la un moment dat, dupa mai multe incercari, am hotarat sa pun doar ulei Honda, care este si cel mai scump.

Celelalte filtre, pe care le-am luat pana atunci ori de la Asko, ori aftermarket, au condus la alegerea pentru Cox, pentru ca in bani mai putini decat la Asko, le iau OEM si cred eu, am si garantia calitatii lor, mai ales ca la fiecare 20k km eu schimb si filtrul de combustibil, sa fiu sigur.

Acum, ca sa nu divaghez prea mult si sa iti raspund punctual, eu fac toate reviziile la 20k si schimburile de ulei inter-revizii la 10k , sau de transmisie, numai la Asko.
    Manopera la o revizie e undeva la 500 lei, iar la un schimb de ulei motor si filtru cam 200 lei.
    Eu ma bazez pe experienta, know-how ul (si sculele), seriozitatea si nu in ultimul rand garantia oferita de Asko.

Pentru ca plec de la premisa ca masina mea merita tot ce-i mai bun. Dar, na, fiecare cu dorintele, posibilitatile, experienta si parerile lui...
    Sper ca te-am lamurit, asa ca iti urez succes, orice vei decide..!
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Multumesc de raspunsuri, intre timp am vorbit la Autoklass Ploiesti si astept preturile, Asko imi este un pic peste mana dar vad unde si cum ies mai bine si vad cum fac.

Comment

• Mai spune-mi te rog, filtrele de la Asko nu ti s-au parut ok? Ei nu folosesc produse OEM?

Comment

• Ba da, dar le iau mai ieftin de pe cox

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Jurnal de bord (tehnic): 282920 km

O vizita planificata la Asko, pentru mai multe remedieri la probleme adunate in decursul timpului.
            Au fost inlocuite:
            - bucsile de bara stabilizatoare fata si spate,
            - bucsile de bascula inferioara fata,
            - suportul de motor spate,
            - bieleta antiruliu dreapta fata.

Cu aceeasi ocazie am trecut la rotile de vara, verificate si echilibrate.

Dar vizita s-a incheiat cu o veste proasta, dupa ce am incercat o freonare a instalatiei a/c, am constatat cu stupoare ca nu functioneaza compresorul si se pare ca ma asteapta o reparatie serioasa in zona asta.
            De-o fi una, de-o fi alta, bucurosi le-om duce toate...

Aventura continua...!

Comment

• La Asko Chiajna? Azi? Ca am fost si eu tot azi.

Comment

• Jurnal de bord (tehnic) 284810 km

Dupa o verificare temeinica, dupa aproape 11 ani de utilizare (din care ultimii 7 la mine) solutia indicata si realizata de echipa tehnica de la Asko a fost inlocuirea principalelor elemente ale sistemului de racire cu aer conditionat, adica:
                - compresor,
                - cuplajul electromagnetic,
                - bobina,
                - condensatorul,
                - valva.

Acum poate sa vina vara!
                Aventura continua..!

Comment

• Dragi hondari,

Pentru ca urmeaza sa trecem cu totii prin magicele clipe a reinvierii Domnului, va urez tuturor sa aveti parte de zile luminate, caldura si mangaiere alaturi de cei dragi.
                  Paste fericitit tuturor!

Comment

• Paste fericit!
                    2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
                    Ex:
                    2014 Honda Civic Executive
                    2011 Honda Civic GT

Comment

• Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Comment

• Jurnal de bord (tehnic): 288530 km

O vizita planificata la Asko, pentru inlocuirea camerei de trafic Mio 688 (inclusiv sistem de management al curentului) cu noua achizitie Nonda DashCam, care completeaza cumva setul de accesorii Nonda deja in uz.
                        Sper sa fie de bun augur...!

Comment

• Originally posted by ro861 View Post
                          Jurnal de bord (tehnic): 288530 km

O vizita planificata la Asko, pentru inlocuirea camerei de trafic !
                          Sa dea al de sus sa nu avem nevoie niciodata de acele filmari.
                          Bravo pentru achizitie si montaj, ma mir ca nu are mai multa lume asa ceva montat.
                          Aici pe forum cerevistii duri au cam toti camera video la parbriz... ceea ce este foarte foarte bine.
                          Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                          Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                          Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

• Originally posted by cerevelu View Post

Sa dea al de sus sa nu avem nevoie niciodata de acele filmari.
                            Bravo pentru achizitie si montaj, ma mir ca nu are mai multa lume asa ceva montat.
                            Aici pe forum cerevistii duri au cam toti camera video la parbriz... ceea ce este foarte foarte bine.
                            Cat am stat la Asko, am aaflat ca multi dintre cei de acolo au camere montate, se pare ca a inteles lumea cat sunt de utile. Un lucru bun, cred.

Comment

• si eu as vrea sa montez pe CR-Vul meu (am o chinezarie, dar nu prea o folosesc), dar tot caut una care sa ocupe cat mai putin spatiu (nu 1.5G pe 10 minute). Cum este asta?

Comment

• Ti-au montat-o cu firul ascuns? Vad in clipul asta https://www.youtube.com/watch?v=KASucL8k2oU
                                Asa mi-ar place, sunt utile la ce se intampla la noi in trafic.

Comment

Working...
                                X